Α1 Πόλο Ανδρών: Άνετο βράδυ ο Απόλλων, 22-8 τον ΝΟ Πατρών

Ο Απόλλων δεν αντιμετώπισε προβλήματα απέναντι στον ΝΟ Πατρών, επικρατώντας 22-8 σε εξ αναβολής ματς για τη 10η αγωνιστική της Α1 Πόλο Ανδρών.

Α1 Πόλο Ανδρών: Άνετο βράδυ ο Απόλλων, 22-8 τον ΝΟ Πατρών

Με την άνετη επικράτηση του Απόλλωνα Σμύρνης, 22-8 επί του ΝΟ Πατρών, στο Σεράφειο κολυμβητήριο, το βράδυ της Τετάρτης (6/12), στον εξ' αναβολής αγώνα από τη 10η αγωνιστική του Α' Ομίλου της Α1 πόλο Ανδρών, ολοκληρώθηκε η Α' φάση του πρωταθλήματος, που διακόπτεται μέχρι το Μάρτιο, λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας.

Η ομάδα του του Νίκου Δεληγιάννη, που δεν ήταν στον πάγκο λόγω τιμωρίας, τερμάτισε στη 2η θέση του Ομίλου με 34 βαθμούς και πάει στον Όμιλο των ισχυρών (G1) της Β' φάσης, ενώ ο ΝΟ Πατρών είναι 6ος με 9 και πάει στον G2, όπου θα παλέψει για την παραμονή.

Κορυφαίος σκόρερ των νικητών και του αγώνα ήταν ο Νίκολα Μπογκντάνοβιτς με 7 γκολ.

Τα οκτάλεπτα: 4-0, 7-4, 5-2, 6-2

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Δημήτρης Μιτελούδης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος 1, Μπογκντάνοβιτς 7, Μόκκας, Τρούλος 2, Δίπλαρος, Σουσιασβίλι 5, Χονδροκούκης, Γωνιωτάκης, Γαρδίκας 2, Τσαχιλίδης 1, Σολανάκης 3, Καβουσανός, Τόττης 1, Τσιαβαλιάρης.

ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ (Γιώργος Ντόσκας): Καζάκος, Τζώρτζης, Αγγελόπουλος 1, Κανελλόπουλος, Φιλιππαίος 1, Παπαδόγκωνας, Πασσάς, Ανδρικόπουλος, Γεωργαράς 2, Βικάτος 2, Γαβαλάς Ι. 1, Βυθούλκας, Γουίλσον 1, Μπετχαβάς.