Αήττητοι Ολυμπιακός, Γλυφάδα, Υδραϊκός, ΝΟ Χανίων

Ολυμπιακός, ΑΝΟΓ αλλά και οι ΝΟ Χανίων, Υδραϊκός έκαναν το δύο στα δύο στην Α1 πόλο των ανδρών. Μεγάλη νίκη του Απόλλωνα Σμύρνης επί του Εθνικού στον Άλιμο για τη 2η αγωνιστική.

Αήττητοι Ολυμπιακός, Γλυφάδα, Υδραϊκός, ΝΟ Χανίων

Ντέρμπι σε πολλά μέτωπα είχαμε σήμερα για την Α1 πόλο των ανδρών. Στο πρώτο χρονικά ματς της 2ης αγωνιστικής, ο Ολυμπιακός για ακόμη μια φορά απέδειξε πως στην Ελλάδα δεν έχει αντίπαλο. Η Βουλιαγμένη μπορεί να προηγήθηκε αλλά στη συνέχεια οι πρωταθλητές Ευρώπης με εξαιρετική άμυνα, τον Πάβιτς σε καλή μέρα και διάθεση στην επίθεση έφτασαν εύκολα στο 12-4, συνεχίζουν μόνο με νίκες και λογικά θα κατακτήσουν ένα ακόμη νταμπλ αήττητοι.

Στα άλλα σημερινά ματς πρέπει να σταθούμε στους νησιώτες. Ο ΝΟ Χανίων του Ηλία Μαχαίρα και ο Υδραϊκός του Δημήτρη Κραβαρίτη είναι στην κορυφή μαζί με τον Ολυμπιακό. Ο ΝΟΧ πέρασε από το Ποσειδώνιο (13-6 τον ΟΦΘ) ενώ ο Υδραϊκός κέρδισε 14-7 εκτός έδρας τη Χίο. Σταθερή αξία η Γλυφάδα του Δημήτρη Μάζη. Ο ΑΝΟΓ έχασε το καλοκαίρι τους Παπαναστασίου, Σκουμπάκη αλλά για την ώρα τα πηγαίνει περίφημα αφού στην πρεμιέρα κέρδισε το Περιστέρι (εκτός) και σήμερα τον ΠΑΟΚ.

Ο Απόλλων Σμύρνης απέδειξε το απόγευμα γιατί δικαιολογημένα συγκαταλέγεται στις ομάδες που θα παλέψουν ακόμη και για τετράδα. Ο Κατρουζανάκης με οδηγό την περσινή σεζόν, έχει χτίσει και φέτος μια δυνατή ομάδα που κέρδισε σήμερα τον Εθνικό στον Άλιμο με 9-6.

Το Π. Φάληρο επικράτησε 8-6 του ΓΣ Περιστερίου που αν και νεοφώτιστο έχει δείξει καλά στοιχεία. Μπορεί να μην έχει βαθμό αλλά είναι ικανό να κάνει «ζημιές». Το Φάληρο του Λοράντου πήρε τη νίκη που ήθελε.

Χωρίς βαθμό είναι ακόμη ο νεοφώτιστος ΟΦΘ, η Χίος που αποδυναμώθηκε το καλοκαίρι και αυτό φαίνεται στο ξεκίνημα της σεζόν. Αρνητική έκπληξη για την ώρα ο ΠΑΟΚ που μετρά δυο ήττες αν και μπήκε στο πρωτάθλημα με όνειρα για τετράδα. Φυσικά είμαστε ακόμη στη 2η αγωνιστική αλλά οι «ασπρόμαυροι» την επόμενη αγωνιστική θέλουν πάση θυσία το τρίποντο με αντίπαλο το Π. Φάληρο.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

(σε 2 αγώνες)

1. Υδραϊκός 6 32-12

2. Ολυμπιακός 6 23-7

3. ΝΟ Χανίων 6 22-12

4. Γλυφάδα 6 15-11

5. Π. Φάληρο 3 14-15

6. Εθνικός 3 14-16

7. Βουλιαγμένη 3 16-20

8. Απόλλων Σμ. 3 12-17

9. ΓΣ Περιστερίου 0 13-18

10. ΠΑΟΚ 0 12-17

11. ΝΟ Χίου 0 14-22

12. ΟΦΘ 0 11-31

*Η επόμενη αγωνιστική (27/10): Ολυμπιακός – ΑΝΟ Γλυφάδας, Απόλλων Σμύρνης – ΝΟ Βουλιαγμένης, Υδραϊκός – Εθνικός, ΝΟ Χανίων – ΝΟ Χίου, ΓΣ Περιστερίου – ΟΦΘ, ΠΑΟΚ – Π. Φάληρο