Στον Λαιμό για το διπλό ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός στρέφει την προσοχή του στο πρωτάθλημα. Το Σάββατο (19/10, 14:00) θα αντιμετωπίσει την Βουλιαγμένη στον Λαιμό. Πάβιτς: "Μας πείσμωσε η ήττα στην Ευρώπη".

Στον Λαιμό για το διπλό ο Ολυμπιακός

Στροφή στο πρωτάθλημα, μετά την ευρωπαϊκή πρεμιέρα στο Champions League, περιλαμβάνει το πρόγραμμα των υποχρεώσεων του Ολυμπιακού. Οι πρωταθλητές αντιμετωπίζουν το Σάββατο (19/10) στις 14:00, τη Βουλιαγμένη στο Κολυμβητήριο του Λαιμού στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Στόχος των Πειραιωτών είναι η δεύτερη νίκη σε ισάριθμα ματς μετά την άνετη επικράτηση με 11-3, κόντρα στον Απόλλων Σμύρνης. Ο αγώνας με τη Βουλιαγμένη θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ 2. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον προπονητή του Ολυμπιακού, Θοδωρή Βλάχο ο οποίος υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητών του.

Την αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με το Ν.Ο.Β. αποτελούν οι: Πάβιτς, Μυλωνάκης, Σκουμπάκης, Γενηδουνιάς, Φουντούλης, Νικολαϊδης, Δερβίσης, Κάκαρης, Γούνας, Αργυρόπουλος, Μουρίκης, Ομπράντοβιτς, Μπούσλιε, Γαλανόπουλος, Χαλυβόπουλος.

Η δήλωση του Γιόζιπ Πάβιτς

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Γιόζιπ Πάβιτς δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Η ήττα που γνωρίσαμε στην πρεμιέρα του Champions League μας έχει πεισμώσει και το ζητούμενο για τη συνέχεια είναι η αντίδραση. Βρισκόμαστε ακόμα στο ξεκίνημα της σεζόν, η ομάδα έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης και παιχνίδι με παιχνίδι θα προσεγγίζουμε το επίπεδο που θέλουμε. Κόντρα στη Βουλιαγμένη θέλουμε τη νίκη με καλή εμφάνιση για να διευρύνουμε το μεγάλο νικηφόρο σερί που τρέχουμε στο εγχώριο πρωτάθλημα»