Α1 Πόλο: Άνετος και ωραίος ο Ολυμπιακός, 11-3 τον Απόλλωνα Σμύρνης

Ο Ολυμπιακός με το μυαλό στο ματς με τη Βερόνα την ερχόμενη Τετάρτη στην Ιταλία για το Champions League, κέρδισε εύκολα στην πρεμιέρα της Α1 πόλο των ανδρών τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Α1 Πόλο: Άνετος και ωραίος ο Ολυμπιακός, 11-3 τον Απόλλωνα Σμύρνης

Χωρίς να συναντήσει δυσκολίες, ο Ολυμπιακός μπήκε με το δεξί στο πρωτάθλημα της Α1 Πόλο των ανδρών. Οι πρωταθλητές Ευρώπης κέρδισαν στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας – θυμίζουμε πως το «Πέτρος Καπαγέρωφ» ακόμη δεν λειτουργεί - τον Απόλλωνα Σμύρνης και στρέφουν την προσοχή τους στον αγώνα της Τετάρτης στην Ιταλία με αντίπαλο τη Βερόνα στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League.

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου στο πρώτο οκτάλεπτο ήταν μπροστά με 2-1 και στο ημίχρονο 5-1. Οι «ερυθρόλευκοι» ούτε στην τρίτη περίοδο δέχθηκαν γκολ και η διαφορά ανέβηκε στα επτά τέρματα (8-1). Στο τελευταίο οκτάλεπτο, ο Ολυμπιακός σημείωσε τρία ακόμη τέρματα, δέχθηκε δυο και φτάσαμε στο τελικό 11-3.

Διαιτητές: Μοίραλης - Δασκαλοπούλου

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 3-0, 3-0, 3-2.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Πάβιτς, Γαλανόπουλος, Σκουμπάκης 1, Αργυρόπουλος-Κανακάκης, Μυλωνάκης 1, Γενηδουνιάς, Φουντούλης 2,
Δερβίσης 2, Γούνας, Ομπράντοβιτς 3, Χαλυβόπουλος 1, Νικολαΐδης, Μουρίκης 1,
Κάκαρης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιάννης Κατρουζανάκης): Γαλανίδης, Ραμίρεζ 1, Μητρόπουλος, Σαρτζετάκης 1, Μοσκόφ 1, Παπαλουκάς, Παπαδόπουλος, Μαυρωτάς, Παπαγεωργίου, Δερμιτζάκης, Γραμματικός, Αλαμάνος, Κουμής, Γιαννουρής, Ξανθόπουλος.