Ο Ολυμπιακός ξεκινά το ταξίδι του για το 33ο πρωτάθλημα

Ο Ολυμπιακός το Σάββατο (13/10, 16:30) αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Γλυφάδα, στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος. Γούνας: «Υπάρχει διαφορά δυναμικότητας».

Ο Ολυμπιακός ξεκινά το ταξίδι του για το 33ο πρωτάθλημα

Λίγες μέρες πριν την έναρξη των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων της, η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού, αντιμετωπίζει το Σάββατο (13/10), στις 16:30, τον Απόλλωνα Σμύρνης, στο Κολυμβητήριο «Αντ. Δημητρόπουλος» της Γλυφάδας, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Ελλάδας.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης και νταμπλούχοι Ελλάδας, έχοντας ήδη κατακτήσει τον πρώτο τίτλο της χρονιάς, αυτόν του Σούπερ Καπ, θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους και στο πρωτάθλημα, πριν ταξιδέψουν στην Ιταλία, για την αναμέτρηση με τη Βερόνα (17/10), στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League. Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος, δεν αντιμετωπίζει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα και έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του.

Η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τους: Γιόζιπ Πάβιτς, Μανώλη Μυλωνάκη, Δημήτρη Σκουμπάκη, Κωνσταντίνο Γενηδουνιά, Γιάννη Φουντούλη, Άντρο Μπούσλιε, Γιώργο Δερβίση, Αλέξανδρο Γούνα, Κωνσταντίνο Μουρίκη, Πάουλο Ομπράντοβιτς, Στέφανο Γαλανόπουλο, Στέλιο Αργυρόπουλο, Δημήτρη Νικολαϊδη, Κωνσταντίνο Κάκαρη.

Ο Αλέξανδρος Γούνας δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Για μας είναι σημαντικό να έχουμε μια καλή αρχή. Η διαφορά δυναμικότητας υπάρχει και εμείς πρέπει να είμαστε σοβαροί και να κάνουμε μια καλή προπόνηση, ώστε να προετοιμαστούμε για τον παιχνίδι της Ευρώπης κόντρα στην Βερόνα, την επόμενη Τετάρτη. Θέλουμε να ξεκινήσουμε σε όλες τις διοργανώσεις με το δεξί. Να ευχηθώ να έχουν όλοι υγεία και να έχουμε μια πολύ καλή σεζόν με ανάλογες διακρίσεις όπως και πέρυσι».

*Στην αναμέτρηση ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού, με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους και Κάρτας Junior.