Φουντούλης: «Δίψα και όρεξη να υπερασπιστούμε τους τίτλους μας»

Ο διεθνής περιφερειακός του Ολυμπιακού έδωσε το σύνθημα ενόψει της νέας σεζόν στο μεγάλο λιμάνι.

Φουντούλης: «Δίψα και όρεξη να υπερασπιστούμε τους τίτλους μας»

Ο Γιάννης Φουντούλης έστειλε το μήνυμά του για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο διεθνής περιφερειακός του Ολυμπιακού μίλησε για την δίψα και την όρεξη των πρωταθλητών Ευρώπης να επαναλάβουν την περσινή θριαμβευτική σεζόν.

Όπως έκλεισε η περσινή σεζόν, έτσι ξεκίνησε για τον Ολυμπιακό του Θοδωρή Βλάχου. Σίγουρα το Ευρωπαϊκό στη Γένοβα, δεν συγκρίνεται με το Σούπερ Καπ Ελλάδας. Η ουσία όμως είναι μία για τους «ερυθρόλευκους». Δεν σταματούν να κατακτούν «κούπες» και να χαρίζουν στο Σύλλογο τρόπαια και τίτλους.

Αυτό ακριβώς είναι και το μυστικό της ομάδας του μεγάλου λιμανιού. Η δίψα για νέους θριάμβους αν και άπαντες στον Ολυμπιακό γνωρίζουν πως η φετινή σεζόν θα είναι ακόμη πιο δύσκολη.

«Είναι όμορφο συναίσθημα να ξεκινά η σεζόν με την κατάκτηση ενός Κυπέλλου. Μπορεί να μην συνοδεύτηκε με καλή εμφάνιση αλλά σημασία έχει πως κατακτήσαμε το Σούπερ Καπ και μπήκε καλά η σεζόν. Ερχόμαστε από μια αγωνιστική περίοδο όπου κατακτήσαμε τα πάντα και η φετινή χρονιά ξεκίνησε με έναν ακόμη τίτλο. Ξεκινάμε ελπιδοφόρα και προχωράμε» σχολίασε ο Γιάννης Φουντούλης και συνέχισε λέγοντας «θα είναι μια δύσκολη χρονιά για εμάς. Όλοι πλέον μας περιμένουν και θα θέλουν να μας κερδίσουν. Είναι σημαντικό για εμάς που η ομάδα παρέμεινε σχεδόν ίδια σε σχέση με την περσινή σεζόν και φυσικά υπάρχει όρεξη και δίψα για να υπερασπιστούμε τους τίτλους μας».