Αυστραλός φουνταριστός στον ΝΟ Πατρών

Τα τυπικά απομένουν για την ολοκλήρωση Αυστραλού φουνταριστού στον ΝΟ Πατρών.

Αυστραλός φουνταριστός στον ΝΟ Πατρών

Οι Πατρινοί βρίσκονται σε συζητήσεις με τον παίκτη τις τελευταίες μέρες. Ο Αυστραλός απάντησε θετικά και απομένουν πλέον τα διαδικαστικά για να υπάρξουν ανακοινώσεις.

Το όνομα του δεν έχει διαρρεύσει ωστόσο λέγεται πως είναι 21 ετών και έχει αγωνιστεί στις «μικρές» εθνικές ομάδες της Αυστραλίας, κάτι που σημαίνει πως ξεχωρίζει από τους υπόλοιπες αθλητές της γενιάς του.

Αν όλα πάνε καλά με τα γραφειοκρατικά θέματα, τότε ο Αυστραλός αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα στα τέλη Αύγουστου με αρχές Σεπτεμβρίου ώστε να ενσωματωθεί στην προετοιμασία.

Από εκεί και πέρα, στην Πάτρα θα ξεκινήσουν να έρχονται από αύριο τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Ομίλου ενόψει της πρώτης που θα γίνει την Τέταρτη, στο ανοιχτό κολυμβητήριο.

Βέβαια ορισμένοι από αυτούς ίσως καθυστερήσουν λίγες μέρες λόγω υποχρεώσεων, όμως σύντομα θα είναι άπαντες στην Αχαϊκή πρωτεύουσα για να πιάσουν δουλειά.

Στο μεταξύ, ο προπονητής Γιώργος Ντόσκας αναμένεται να αναχωρήσει αύριο από τη Χίο για να εγκατασταθεί στη νέα του κατοικία και να δώσει το «παρών» στην μεθαυριανή πρώτη.

πηγή: Πελοπόννησος