Πόλο: Ανακοίνωσε Ασβέστη η ΑΕΚ

Την απόκτηση του Χρήστου Ασβέστη ανακοίνωσε το τμήμα πόλο Ανδρών της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ.

Πόλο: Ανακοίνωσε Ασβέστη η ΑΕΚ

Στην ΑΕΚ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Χρήστος Ασβέστης.

Ο 22χρονος τερματοφύλακας επιστρέφει στους «κίτρινους» ύστερα από δύο χρόνια στον Ηλυσιακό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Χρήστο Ασβέστη. Ο 22χρονος (28/05/2001) τερματοφύλακας υπέγραψε το συμβόλαιό του και επιστρέφει στην ανδρική ομάδα πόλο του συλλόγου μετά από δύο χρόνια.

Ο Χρήστος Ασβέστης ξεκίνησε το πόλο από την Ακαδημία του ΑΝΟ Γλυφάδας, κατακτώντας, μάλιστα, ένα ορωτάθλημα Ελλάδας Νέων Ανδρών. Το 2019 φόρεσε το σκουφάκι της ΑΕΚ κι έμεινε με τα κιτρινόμαυρα έως το 2021, συμβάλλοντας στην κατάκτηση του τίτλου της Α2 ανδρών, στην έξοδο του «δικεφάλου» στην Ευρώπη και στη δεύτερη θέση στο Κύπελλο Ελλάδας. Την τελευταία διετία αγωνιζόταν στον Ηλυσιακό στην Α1.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, ο Χρήστος Ασβέστης δήλωσε στο aek.gr: «Είναι μεγάλη μου χαρά και περηφάνια που επιστρέφω στην ΑΕΚ. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να συνεισφέρω στις νίκες της ομάδας μας, που φέτος γιορτάζει τα 100 χρόνια της. Η ομάδα συνδυάζει εμπειρία με νεανικότητα και, με σκληρή δουλειά, είμαι βέβαιος πως θα παίξουμε ξανά στην Ευρώπη».

Χρήστο, καλώς ήρθες και πάλι στην οικογένεια της ΑΕΚ»!