Γενηδουνιάς: «Το μεγαλύτερο κέρδος είναι ότι το πόλο μπήκε στις καρδιές και στα σπίτια των Ελλήνων»

Ο Ντίνος Γενηδουνιάς επισήμανε πόσο σημαντικό είναι το γεγονός ότι η Εθνική ομάδα πόλο έχει καταφέρει να ενσωματώσει το πόλο στην καρδιά και την κουλτούρα των Ελλήνων, κάνοντάς το αγαπητό σε όλους μας.

Γενηδουνιάς: «Το μεγαλύτερο κέρδος είναι ότι το πόλο μπήκε στις καρδιές και στα σπίτια των Ελλήνων»

Η Εθνική ομάδα πόλο ανδρών διαγωνίστηκε σε έναν αναμενόμενα δύσκολο αγώνα με την Ουγγαρία στον τελικό του Παγκοσμίου Υγρού Στίβου. Παρόλο που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, η ομάδα υπέκυψε στην πίεση και η αναμέτρηση κατέληξε στα πέναλτι. Παρ' όλα αυτά, κατάφεραν να κατακτήσουν το ασημένιο μετάλλιο, ανταμείβοντας έτσι τον κόπο και την προσπάθεια τους.

Οι πολίστες, υπό την καθοδήγηση του προπονητή Θοδωρή Βλάχου, έχουν συνήθως κάνει την Ελλάδα περήφανη με τις επιδόσεις τους. Ο Ντίνος Γενηδουνιάς, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στα social media, επισήμανε πόσο σημαντικό είναι το γεγονός ότι η Εθνική ομάδα πόλο έχει καταφέρει να ενσωματώσει το άθλημα αυτό στην καρδιά και την κουλτούρα των Ελλήνων, κάνοντας το πόλο αγαπητό σε όλους μας.

Αναλυτικά:

«Μπορώ να γράψω τόσα πολλά αλλά τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Φτάσαμε στην πηγή αλλά δεν ήπιαμε νερό. Οφείλουμε στους εαυτούς μας να ξανά φτάσουμε σε αυτό το σημείο και να τελειώσουμε τη δουλειά. We’ll be back!!!

ΥΓ. Το μεγαλύτερο κέρδος είναι ότι το πόλο μπήκε στις καρδιές και στα σπίτια πολλών Ελλήνων. Θα προσπαθήσουμε να σας κάνουμε ακόμα πιο περήφανους».