Κόλιανιν: Όταν έσπασε το αήττητο του Ολυμπιακού

Ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού, Χρβόγιε Κόλιανιν, τη σεζόν 2018-19 είχε οδηγήσει τη Βουλιαγμένη στη νίκη κόντρα στους Πειραιώτες σπάζοντας το φοβερό αήττητο των «ερυθρόλευκων».

Κόλιανιν: Όταν έσπασε το αήττητο του Ολυμπιακού

Ο Χρβόγιε Κόλιανιν κοουτσάροντας τη Βουλιαγμένη, κατάφερε να σπάσει το εντυπωσιακό αήττητο του Ολυμπιακού στην Α1 πόλο των Ανδρών πριν από τέσσερα χρόνια.

Ένα αήττητο έξι ετών έσπασε στον Λαιμό για τον πρωταθλητή Ευρώπης τότε Ολυμπιακό. Η Βουλιαγμένη είχε κερδίσει 3-2 στα πέναλτι (6-6 κανονική διάρκεια) την ομάδα του Πειραιά στη σειρά των τελικών για τη σεζόν 2018-19.

Έτσι ο ΝΟΒ με τον Κόλιανιν στον πάγκο σταμάτησε το αήττητο 163 σερί αγώνων των «ερυθρόλευκων» του Θοδωρή Βλάχου, που εκείνη τη σεζόν (2018-19) είχε φτάσει και πάλι στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά είχε χάσει το τρόπαιο στα πέναλτι με τη Φερεντσβάρος.

Αυτή δεν ήταν η μοναδική της Βουλιαγμένης επί του Ολυμπιακού με τον Κόλιανιν στον πάγκο, αφού ο ΝΟΒ είχε κερδίσει δύο ματς και τη σεζόν 2020-21. Το αναφέρουμε αυτό γιατί εδώ και μια δεκαετία όταν χάνει ο Ολυμπιακός εντός συνόρων αποτελεί είδηση.