Πανιώνιος: Ανανέωσαν Λιμαράκης και Κοπελιάδης

Ακόμη δύο βασικά στελέχη της ανδρικής ομάδας υδατοσφαίρισης του Πανιωνίου, οι διεθνείς Κώστας Λιμαράκης και Νίκος Κοπελιάδης, ανανέωσαν τη συνεργασία τους με το σύλλογο της Νέας Σμύρνης για την επόμενη σεζόν.

Πανιώνιος: Ανανέωσαν Λιμαράκης και Κοπελιάδης

Ο 24χρονος διεθνής τερματοφύλακας έχει συμπληρώσει μία τριετία στους «κυανέρυθρους», που τον απέκτησαν από τη ΝΕ Πατρών, έχει καταγράψει συνολικά 64 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και τα τελευταία δύο χρόνια είναι ο βασικός γκολκίπερ της ομάδας. Την επόμενη σεζόν, πάντως, θα έχει ισχυρό... ανταγωνισμό, δεδομένου ότι ο Πανιώνιος έχει ήδη ανακοινώσει την απόκτηση του Κώστα Γαλανίδη, «ασημένιου» Ολυμπιονίκη με την εθνική ομάδα στο Τόκιο.

Ο 27χρονος Κοπελιάδης εντάχθηκε στους «κυανέρυθρους» το καλοκαίρι του 2021, μετά από μία χρονιά στη Γαλλία, και έχει συνεισφέρει σημαντικά στην καθιέρωση της ομάδας στην πρώτη τετράδα της Α1, αλλά και στην πορεία της ως τα ημιτελικά του Euro Cup την περασμένη σεζόν. Στο πρωτάθλημα ο αριστερόχειρας περιφερειακός μετράει 56 συμμετοχές και 92 γκολ με το κυανέρυθρο σκουφάκι, ενώ κατά τη διετία αυτή κατάφερε να κερδίσει και θέση στην εθνική ομάδα, συμμετέχοντας στο περσινό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Σπλιτ.