Επίσημο: Ο Νταλάπας στον ΠΑΟΚ

Ο Ιάσωνας Νταλάπας ανακοινώθηκε από τον ΠΑΟΚ.

Επίσημο: Ο Νταλάπας στον ΠΑΟΚ

Ο 20χρονος περιφερειακός Ιάσωνας Νταλάπας ανακοινώθηκε από τον ΠΑΟΚ.

«Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Πόλο ανδρών, ΠΑΟΚ Domus Ergo, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Ιάσωνα Νταλάπα, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Γεννημένος στις 06/01/2003, ο Ιάσωνας Νταλάπας αγωνίζεται στην περιφέρεια και έχει ύψος 183cm.

Έκανε τα πρώτα του βήματα στο πόλο από το ΝΟ Πατρών, ξεχωρίζοντας αμέσως με το ταλέντο του.

Στη συνέχεια πέρασε από τον Εθνικό, για να συνεχίζει στον Πανιώνιο. Στην ομάδα της Νέας Σμύρνης δημιούργησε σημαντικές παραστάσεις, τόσο από το ελληνικό πρωτάθλημα, όσο και από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, συμβάλλοντας μάλιστα με τις εξαιρετικές εμφανίσεις του στην πετυχημένη πορεία του Πανιωνίου σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Πρόκειται για έναν άκρως ταλαντούχο παίκτη, ο οποίος έχει συμμετάσχει σε όλα τα καμπ προετοιμασίας των «μικρών» ηλικιακών ομάδων της Εθνικής Ομάδας», αναφέρει η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ.

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Ιάσωνας Νταλάπας, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Νιώθω πολύ χαρούμενος, και ανυπομονώ γι' αυτό το νέο κομμάτι στην αθλητική μου καριέρα. Ευχαριστώ πολύ την Διοίκηση του ΠΑΟΚ και τον προπονητή, για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και με επέλεξε. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω και την ομάδα του Πανιωνίου, η οποία με βοήθησε σε αυτό το βήμα. Ευελπιστώ σε μία άψογη συνεργασία, και εύχομαι μία τέλεια σεζόν, με πολλές επιτυχίες, και χωρίς τραυματισμούς!».