Για 4η σερί σεζόν στον Απόλλωνα Σμύρνης ο Άγγελος Γωνιωτάκης

Ο Άγγελος Γωνιωτάκης ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Απόλλωνα Σμύρνης για ακόμη μια χρονιά.

Για 4η σερί σεζόν στον Απόλλωνα Σμύρνης ο Άγγελος Γωνιωτάκης

Παίκτης του Απόλλωνα Σμύρνης και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Άγγελος Γωνιωτάκης. Ανανέωσε για 4η σερί χρονιά.

Η ανακοίνωση

«Ανανεώσεων συνέχεια στην… αμφίβια «ελαφρά ταξιαρχία», που διατηρεί στο δυναμικό της έναν ακόμη πολύ ποιοτικό αθλητή της. Ο ΓΣ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας του με τον Άγγελο Γωνιωτάκη και για τη σεζόν 2023-2024!

Ο 22χρονος αριστερόχειρας περιφερειακός θα συνεχίσει, λοιπόν, να φορά το κυανόλευκο σκουφάκι για 4η διαδοχική σεζόν, έχοντας δώσει στα τρία χρόνια παρουσίας του στην ομάδα τα διαπιστευτήρια της μεγάλης αξίας του.

Φέτος, συνεχίζοντας με… φόρα από την περυσινή εξαιρετική του 2η χρονιά, ήταν βασικό στέλεχος του συνόλου του Νίκου Δεληγιάννη, έχοντας κομβικό ρόλο στο παιχνίδι της «ελαφράς ταξιαρχίας».

Τόσο με τις ασίστ του όσο και με τα κρίσιμα γκολ που σημείωσε σε κομβικές αναμετρήσεις, όπως, βεβαίως, και με την προσήλωση στην άμυνα. Ο Άγγελος Γωνιωτάκης στην πορεία του Απόλλωνα Σμύρνης προς την κατάκτηση του Challenger Cup σημείωσε 17 γκολ σε 14 αγώνες, ενώ μέτρησε ακόμη 21 στο πρωτάθλημα και δύο στον έναν αγώνα Κυπέλλου.

Ο Άγγελος Γωνιωτάκης, που ως παίκτης του Απόλλωνα έχει συμπεριληφθεί στις κλήσεις της Εθνικής Ανδρών μετέχοντας και αυτές τις ημέρες στο καμπ προετοιμασίας υπό τις οδηγίες του Θοδωρή Βλάχου, αποτελεί τον 6ο παίκτη του φετινού ρόστερ που ανανεώνει τη συνεργασία του και… έπεται και συνέχεια».

Ο ίδιος έχει δεθεί με τον Απόλλωνα, κάτι που προκύπτει και από τις δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του τμήματος, www.apollonwaterpolo.gr, στις οποίες στέκεται και στα στοιχεία εκείνα που έφεραν τις φετινές διακρίσεις, αποτελώντας, παράλληλα, οδηγό για την επόμενη μέρα:

«Είμαι πραγματικά χαρούμενος, που παραμένω στην οικογένεια του Απόλλωνα για τέταρτη συνεχή σεζόν. Φέτος, η ομάδα πέτυχε πολλούς στόχους αποδεικνύοντας ότι με σκληρή δουλειά και όραμα όλα είναι δυνατά. Φυσικά, για την επόμενη σεζόν οι στόχοι μας είναι υψηλότεροι τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη. Σε προσωπικό επίπεδο, επιθυμία μου είναι να καταβάλλω τα μέγιστα, συμβάλλοντας στην πορεία και την επίτευξη των στόχων της ομάδας».