Απόλλων Σμύρνης: Κράτησε τον αρχηγό Μανώλη Σολανάκη

Ο Κυπελλούχος Ευρώπης Απόλλων Σμύρνης έδωσε τα χέρια με τον αρχηγό της ομάδας Μανώλη Σολανάκη, ο οποίος θα παραμείνει για ακόμη μια χρονιά.

Απόλλων Σμύρνης: Κράτησε τον αρχηγό Μανώλη Σολανάκη

Με την παραμονή του αρχηγού, ξεκίνησε ο σχεδιασμός της ομάδας πόλο του Απόλλωνα Σμύρνης ενόψει της νέας σεζόν. Ο διεθνής φουνταριστός είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων από την Ελλάδα και το εξωτερικό, αλλά μένει... πιστός στον Απόλλωνα, το σκουφάκι του οποίου θα φορέσει για τέταρτη διαδοχική χρονιά.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Απόλλωνα για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου. Είμαι πραγματικά χαρούμενος που παραμένω στην οικογένεια του Απόλλωνα για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά. Σε προσωπικό επίπεδο, θα καταβάλλω τα μέγιστα για να βοηθήσω την ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της», δήλωσε ο Σολανάκης, ο οποίος ολοκλήρωσε το φετινό πρωτάθλημα ως τρίτος σκόρερ της Α1, με 83 γκολ σε 29 παιχνίδια.

Παράλληλα, ο 29χρονος φουνταριστός σημείωσε 24 γκολ στην ευρωπαϊκή πορεία των «κυανόλευκων» ως την κατάκτηση του Challenger Cup και άλλα τέσσερα στο μοναδικό ματς που έπαιξε ο Απόλλων στο Κύπελλο, όπου ηττήθηκε από τη Βουλιαγμένη, ενώ κέρδιζε πάνω από επτά αποβολές ανά αγώνα. Συνολικά, στις τρεις σεζόν που έχει αγωνιστεί στην «αμφίβια ταξιαρχία», ο Σολανάκης μετράει 181 γκολ σε 75 ματς πρωταθλήματος.