Α1 Πόλο Ανδρών: Στον Απόλλωνα Σμύρνης το ευρωπαϊκό εισιτήριο, 11-10 τον Πανιώνιο!

Τη συμμετοχή του στα προκριματικά του Champions League της επόμενης περιόδου εξασφάλισε ο Απόλλων Σμύρνης, επικρατώντας με 11-10 του Πανιωνίου σε ένα δραματικό παιχνίδι και τερματίζοντας τρίτος στην κατάταξη της Α1 πόλο Ανδρών!

Α1 Πόλο Ανδρών: Στον Απόλλωνα Σμύρνης το ευρωπαϊκό εισιτήριο, 11-10 τον Πανιώνιο!

Έσπασαν καρδιές στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης το βράδυ της Τετάρτης (10/5), όπου ο Απόλλων Σμύρνης πήρε μια δραματική νίκη στο φινάλε επί του Πανιωνίου με σκορ 11-10!

Έτσι οι «κυανόλευκοι» έκαναν το 2-0 στις νίκες στη σειρά των μικρών τελικών της Α1 Ανδρών και κατέκτησαν την 3η θέση, η οποία τους δίνει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League την επόμενη σεζόν.

Το ματς έκρινε υπέρ του Απόλλωνα ο Νίκολα Μπογκντάνοβιτς, ο οποίος έγραψε το 11-10 μόλις ένα δευτερόλεπτο πριν από τη λήξη της αναμέτρησης!

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 1-2, 4-4, 3-3.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Λιμαράκης, Κοπελιάδης 2, Μπουζαλάς, Γκιουβέτσης 1, Μπιτάντζε 1, Γεωργακόπουλος, Καλαϊτζής, Μουρατίδης 1, Παπάκος 2, Γούνας 2, Σπούνερ, Καπετανάκης 1, Αναγνώστου, Λοράντος, Κανελλόπουλος.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Δημήτρης Μιτελούδης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος, Μπογκντάνοβιτς 3, Μόκκας, Γωνιωτάκης, Δίπλαρος, Μπραΐμης, Χονδροκούκης 2, Βίσκοβιτς, Γαρδίκας 2, Τουρκομένης, Σολανάκης 4, Καβουσανός, Μυρίλος, Τσιαβαλιάρης.