ΝΟΒ - Απόλλων Σμύρνης 15-9: Η Βουλιαγμένη (ξανά) αντίπαλος του Ολυμπιακού στους τελικούς

Η Βουλιαγμένη επικράτησε 15-9 του Απόλλωνα Σμύρνης στον Λαιμό, έκανε το 2-1 στη σειρά και προκρίθηκε στους τελικούς της Α1 Ανδρών όπου την περιμένει ο Ολυμπιακός. Το Σάββατο (6/4) το πρώτο ματς στο «Π. Καπαγέρωφ». 

ΝΟΒ - Απόλλων Σμύρνης 15-9: Η Βουλιαγμένη (ξανά) αντίπαλος του Ολυμπιακού στους τελικούς

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης στον Λαιμό η Βουλιαγμένη, καθώς επιβλήθηκε 15-9 και προκρίθηκε στους τελικούς της Α1 Ανδρών, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό. Το προσεχές Σάββατο (6/4) η πρώτη συνάντηση στο «Π. Καπαγέρωφ» και ο πρωταθλητής θα κριθεί στις τρεις νίκες.

Ο ΝΟΒ ήταν ανώτερος και με ένα εκπληκτικό 2ο οκτάλεπτο, όπου σημείωσε 6 γκολ, πανηγύρισε τη νίκη την φέρνει για 7η φορά τα τελευταία οχτώ χρόνια σε τελική φάση. Όλες απέναντι στους Πειραιώτες.

Για την «Ελαφρά Ταξιαρχία», χάθηκε μια σπουδαία ευκαιρία μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ευρώπης, να συμμετάσχει για πρώτη φορά στην ιστορία σε σειρά τελικών και τώρα θα διεκδικήσει κόντα στον Πανιώνιο (θέσεις 3-4) την έξοδο στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο προπονητής του Απόλλωνα, Νίκος Δεληγιάννης αλλά και ο Μόκας, όπου δέχθηκαν κόκκινες κάρτες, θα απουσιάσουν από τον πρώτο αγώνα με τον Πανιώνιο.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Οκτάλεπτα: 1-2, 6-3, 3-2, 5-2.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος Αρ. 1, Καστρινάκης, Καλογερόπουλος 2, Τρούλος 2, Νικολαΐδης 2, Παπασηφάκης 2, Γούντχεντ Ντ. 3, Αλαφραγκής, Καπότσης 2, Κουρούβανης, Φάρμερ 1, Ανδρεάδης, Αλμύρας, Κωνσταντόπουλος.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος 1, Μπογκντάνοβιτς 3, Μόκκας, Γωνιωτάκης 1, Δίπλαρος, Μπραΐμης, Χονδροκούκης 1, Βίσκοβιτς, Γαρδίκας, Τουρκομένης, Σολανάκης 3, Καβουσανός, Μυρίλος, Τσαβαλιάρης.