Τοράκης για Παναθηναϊκό: «Να μην χάσουμε το μυαλό μας»

Το Περιστέρι πάει στο Γουδή για να κάνει το 2-0 κόντρα στον Παναθηναϊκό και να διεκδικήσει την έξοδό του στην Ευρώπη στο πόλο.

Τοράκης για Παναθηναϊκό: «Να μην χάσουμε το μυαλό μας»

Το δεύτερο παιχνίδι για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος πόλο της Α1 Ανδρών δίνει την Τετάρτη (26/4, 17:00) ο ΓΣ Περιστερίου, στο κολυμβητήριο στο Γουδή, με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

«Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και σοβαροί από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού, όπως συνέβη και στον πρώτο αγώνα στην έδρα μας και να μην χάσουμε τον στόχο» υποστήριξε ο αμυντικός του ΓΣ Περιστερίου Γιώργος Τοράκης και πρόσθεσε: «Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να αποφύγουμε τα λάθη που έγιναν στον αγώνα Κυπέλλου. Ψυχολογικά μας βοηθάει το 1-0 που έχουμε στη σειρά με τον Παναθηναϊκό, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρήσουμε πως το παιχνίδι θα είναι εύκολο. Απαιτείται να προσέξουμε από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα, να μείνουμε προσηλωμένοι στο στόχο και να μην χάσουμε το μυαλό μας».

Το Περιστέρι κέρδισε στον πρώτο αγώνα και θέλει ακόμη μια νίκη για να συνεχίσει στις θέσεις 5-6. Ο ΠΑΟ εάν ισοφαρίσει θα στείλει τη σειρά σε τρίτο ματς.