Βουλιαγμένη – Απόλλων Σμύρνης 8-9: Μπρέικ μέσα στον Λαιμό!

Ο Απόλλων Σμύρνης επικράτησε 9-8 της Βουλιαγμένης στον Λαιμό και έκανε το 1-0 στη σειρά των ημιτελικών. Με νίκη στην έδρα του περνά στους τελικούς!

Βουλιαγμένη – Απόλλων Σμύρνης 8-9: Μπρέικ μέσα στον Λαιμό!

Ο Απόλλων Σμύρνης έκανε τη μίνι έκπληξη αφού κέρδισε στον Λαιμό τη Βουλιαγμένη με 9-8 και πλέον μπορεί να βρεθεί στους τελικούς του πρωταθλήματος, εάν κερδίσει στο Σεράφειο τον επόμενο αγώνα.

Στις 2/5 είναι ο επόμενος αγώνας στο Σεράφειο, με τον Απόλλωνα τώρα να κοιτάζει τον δεύτερο τελικό με την Τεράσα στις 29 του μήνα και τη Βουλιαγμένη τα κρίσιμα ματς για το Champions League.

Το γκολ που έκρινε τον αγώνα στον Λαιμό σημείωσε ο Χονδροκούκης 52 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος, με τη Βουλιαγμένη στη συνέχεια να χάνει επίθεση στον παίκτη παραπάνω.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 8-9

Οκτάλεπτα: 1-2, 2-2, 2-3, 3-2.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος, Καστρινάκης, Καλογερόπουλος 3, Τρούλος 1, Νικολαΐδης 1, Παπασηφάκης, Γούντχεντ Ντ., Αλαφραγκής 2, Καπότσης, Κουρούβανης, Φάρμερ, Ανδρεάδης, Αλμύρας 1, Κωνσταντόπουλος.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος 1, Μπογκντάνοβιτς 1, Μόκκας, Γωνιωτάκης 1, Δίπλαρος, Μπραΐμης, Χονδροκούκης 1, Βίσκοβιτς 2, Γαρδίκας 2, Τουρκομένης, Σολανάκης 1, Καβουσανός, Μυρίλος, Τσαβαλιάρης.