Α1 πόλο ανδρών: Ο Παναθηναϊκός κέρδισε 13-4 τη Γλυφάδα και παίζει με τον Ολυμπιακό

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στα πλέι οφ της Α1 πόλο των ανδρών. Ο ΠΑΟ κέρδισε 13-4 τη Γλυφάδα.

Α1 πόλο ανδρών: Ο Παναθηναϊκός κέρδισε 13-4 τη Γλυφάδα και παίζει με τον Ολυμπιακό

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε 13-4 τη Γλυφάδα στην Ηλιούπολη και θα παίξει με τον Ολυμπιακό στα πλέι οφ της Α1 πόλο των ανδρών. Ο νταμπλούχος Ελλάδας Ολυμπιακός έχει φυσικά το αβαντάζ έδρας.

Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος απέναντι στη Γλυφάδα, πήρε διαφορά από την αρχή και έφτασε τη διαφορά στο +8 (9-1). Ο ΑΝΟΓ προσπάθησε κάπως στα τελευταία λεπτά να μαζέψει τη διαφορά (9-4), ωστόσο ο ΠΑΟ πήρε άνετα τη νίκη με 13-4 και φυσικά την πρόκριση για τα πλέι οφ της Α1 πόλο των ανδρών όπου και θα παίξει με τον Ολυμπιακό.

Ο Δημήτρης Μάζης δεν θα είναι στον πάγκο του ΠΑΟ στον πρώτο αγώνα, αφού αποβλήθηκε στην τελευταία περίοδο της Κυριακάτικης (2/4) αναμέτρησης με αντίπαλο τη Γλυφάδα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 13-4

Οκτάλεπτα: 4-1, 2-0, 3-1, 4-2.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Μάζης): Ριστίσεβιτς, Τζελάτης, Κανδανολέων 1, Σιαμάς Γ., Δευτεραίος, Τόττης, Άντζιτς 2, Σγουρίδης 2, Χατζηγούλας 2, Δερμιτζάκης 2, Σιαμάς Π., Αλβέρτης 2, Κρατημένος, Σιαμάς Χρ. 2, Ζερβουδάκης.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Γιάννης Κατρουζανάκης): Κουρούβανης Δ., Ηλιόπουλος Αλ., Σαρτζετάκης, Γκαρντιγιάν, Γούντχεντ Κ., Χαλυβόπουλος 1, Γιαννόπουλος 1, Παπαποστόλου, Παπαγεωργίου 1, Πούρος, Αγκόρτσας, Τσαταλιός 1, Ηλιόπουλος Νεκ., Λεδάκης, Φωτόπουλος.