Παναθηναϊκός – Γλυφάδα για μια θέση στα πλέι οφ – Ο νικητής παίζει με Ολυμπιακό

Ο ΑΝΟ Γλυφάδας κέρδισε 12-6 τον Υδραϊκό και θα παίξει την Κυριακή (2/4, 18.00) με τον Παναθηναϊκό για μια θέση στα πλέι οφ. Ο νικητής θα αναμετρηθεί με τον Ολυμπιακό.

Παναθηναϊκός – Γλυφάδα για μια θέση στα πλέι οφ – Ο νικητής παίζει με Ολυμπιακό

Ο ΑΝΟ Γλυφάδας θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει την πρόκριση στα πλέι οφ του πρωταθλήματος πόλο της Α1 Ανδρών, στον τελευταίο καθοριστικό αγώνα των play in, την Κυριακή (2/4) στις 18:00 στην Ηλιούπολη.

Η ομάδα του Γιάννη Κατρουζανάκη κέρδισε 12-6 τον Υδραϊκό το βράδυ το Σαββάτου (1/4) και θα παίξει με τον Παναθηναϊκό. Ο νικητής του ζευγαριού Παναθηναϊκός – ΑΝΟΓ θα αντιμετωπίσει στην πρώτη φάση των Πλέι Οφ τον Ολυμπιακό.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ - ΥΔΡΑΪΚΟΣ 12-6

Οκτάλεπτα: 2-0, 4-2, 4-3, 2-1.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Γιάννης Κατρουζανάκης): Κουρούβανης Δ., Ηλιόπουλος Αλ. 3, Σαρτζετάκης 1, Γκαρντιγιάν, Γούντχεντ Κ., Χαλυβόπουλος 2, Γιαννόπουλος 2, Παπαποστόλου, Παπαγεωργίου 1, Πούρος 1, Αγκόρτσας, Τσαταλιός 2, Ηλιόπουλος Νεκ., Λεδάκης, Φωτόπουλος.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Νίκος Καραμάνης): Μάμαλης, Ζώρζος, Τακάτα, Παπαδημητρίου, Γκαράνης, Σουζούκι 1, Μπλάνης 1, Ρομπόπουλος 2, Δημακόπουλος 1, Λιαπάκης 1, Κοντονής, Μπερτόλης Π., Μητράκης, Δαλαμπέκης, Μουρατίδης Ε.