Απόλλων Σμύρνης: «200 οπαδοί του Παναθηναϊκού «εισέβαλαν» στο κολυμβητήριο και προκάλεσαν φθορές»

Ανακοίνωση από τη διοίκηση του Απόλλωνα Σμύρνης για τα όσα συνέβησαν στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό για την Α1 πόλο των ανδρών. Μόλις 5 αστυνομικοί για 200 οπαδούς του ΠΑΟ!

Απόλλων Σμύρνης: «200 οπαδοί του Παναθηναϊκού «εισέβαλαν» στο κολυμβητήριο και προκάλεσαν φθορές»

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα Σμύρνης

«Ο ΓΣ Απόλλων Σμύρνης θέλει να γνωστοποιήσει στον κόσμο του και την κοινή γνώμη, αναφορικά με την «εισβολή» των οπαδών του Παναθηναϊκού στο Σεράφειο κολυμβητήριο ελάχιστα πριν την έναρξη του μεταξύ των δύο ομάδων αγώνα την περασμένη Τετάρτη (22/2) για την Α1 Υδατοσφαίρισης των Ανδρών, τα ακόλουθα:

Η διοίκηση του Συλλόγου είχε απευθυνθεί εγγράφως τόσο στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής όσο και στη Διεύθυνση Αθλητικής Βίας μέρες πριν τον αγώνα ενημερώνοντας για το πιθανό ενδεχόμενο έλευσης πολλών οργανωμένων φιλάθλων του Παναθηναϊκού στο εν λόγω παιχνίδι και είχε ζητήσει την παρουσία μεγαλύτερης αστυνομικής δύναμης από τα καθιερωμένα.

Το αίτημά μας έπεσε στο… κενό και οι μόλις 5 (!) αστυνομικοί που τελικώς εστάλησαν υπήρξαν απλά θεατές την ώρα που οι περίπου 200 οπαδοί του Παναθηναϊκού «εισέβαλαν» στο κολυμβητήριο, στο οποίο στη συνέχεια προκάλεσαν φθορές με συνθήματα στους τοίχους και τα καθίσματα του Σεράφειου.

Μάλιστα ο Απόλλων απευθύνθηκε άμεσα και στον αλυτάρχη του αγώνα, εκφράζοντας τις αμφιβολίες του για την ομαλή διεξαγωγή του. Ο τελευταίος, ωστόσο, μετά από συζήτηση με τον υπεύθυνο αξιωματικό της αστυνομίας έλαβε τις εγγυήσεις για τη δυνατότητα τήρησης της τάξης.

Ο ΓΣ Απόλλων Σμύρνης ετοιμάζει διαμαρτυρία που θα σταλεί στη ΓΑΔΑ, καθώς είχε προνοήσει και προειδοποιήσει για την ενδεχόμενη παρουσία μεγάλου όγκου οπαδών του Παναθηναϊκού, ωστόσο ποτέ δεν εισακούστηκε».