Α1 Πόλο Ανδρών: Οριακά το Περιστέρι, 9-8 τον Πανιώνιο

Σε ένα παιχνίδι με συναρπαστικό φινάλε το Περιστέρι λύγισε τον Πανιώνιο με 9-8 για την Α1 Πόλο Ανδρών.

Α1 Πόλο Ανδρών: Οριακά το Περιστέρι, 9-8 τον Πανιώνιο

Έχει πάρει φόρα στις τελευταίες αγωνιστικές της Β' φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών ο ΓΣ Περιστερίου.

Η ομάδα του Κώστα Λούδη πέτυχε την τρίτη συνεχόμενη νίκη του και μάλιστα πολύ σπουδαία, επί του Πανιωνίου με 9-8, για την 5η αγωνιστική του G1, στο κολυμβητήριο της Χωράφας και έφτασε στην 5η θέση και στους 33 βαθμούς τον ΠΑΟΚ. Ο Πανιώνιος έμεινε 4ος με 39 β.

Οι Περιστεριώτες είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού στο μεγαλύτερο διάστημα και προηγήθηκαν με 9-5. Στο 3:38 πριν από τη λήξη, ο Λιμαράκης απέκρουσε την εκτέλεση πέναλτι του Φώσκολου και στην επόμενη επίθεση του Πανιωνίου ο Σπούνερ (που επανεμφανίστηκε μετά τον τραυματισμό του) σκόραρε για τη μείωση σε 9-8.

Ο χρόνος επαρκούσε για οποιοδήποτε πιθανό σενάριο, ωστόσο με ψυχραιμία και εξαιρετική άμυνα, οι παίκτες του Κώστα Λούδη διαχειρίστηκαν την ορμή του Πανιώνιου και την υψηλή ένταση και πήραν τη νίκη.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 3-2, 3-1, 0-3.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Σαλτερής, Αλευρίδης, Τοράκης, Πρέκας 1, Γερακούδης, Κουκουμάκης, Μπιτσάκος Χρ., Καρούντζος 1, Φώσκολος 1, Χρυσοσπάθης 3, Μαστρογιαννάκος, Λαδάς 1, Χόλαντ, Ναγκλ 2, Μπιτσάκος Ανδ.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Λιμαράκης, Κοπελιάδης, Μπουζαλάς, Γκιουβέτσης 1, Μπιτάτζε, Νταλάπας 1, Καλαϊτζής 1, Μουρατίδης, Παπάκος 1, Γούνας 1, Σπούνερ 1, Καπετανάκης 2, Αναγνώστου, Λοράντος, Κανελλόπουλος.