Πανιώνιος-Παρτίζαν 12-8: Την... «βούλιαξε» και έφυγε για τους «8»

Ο Πανιώνιος με μια εξαιρετική εμφάνιση «υπέταξε» με 12-8 την Παρτιζάν στην Νέα Σμύρνη και πήρε την σπουδαία πρόκριση για τους «8» του Euro Cup.

Πανιώνιος-Παρτίζαν 12-8: Την... «βούλιαξε» και έφυγε για τους «8»

Πάρτι πρόκρισης στην Νέα Σμύρνη για τον Πανιώνιο, ο οποίος νίκησε με 12-8 την Παρτιζάν και πήρε την πρόκριση για τους «8» του Euro Cup.

Η ομάδα του Κώστα Δήμου, στον επαναληπτικό του Βελιγραδίου όπου είχε ηττηθεί με ένα γκολ διαφορά (12-11), έδειξε σοβαρό και ώριμο πρόσωπο στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης, έβγαλε ανωτερότητα απέναντι στους ισχυρούς Σέρβους και πήρε μια δίκαιη νίκη-πρόκριση για τα προημιτελικά.

Οι κυανέρυθροι είχαν κυρίαρχο ρόλο στο παιχνίδι, πήραν διαφορές που κράτησαν ως το φινάλε και έφτασαν στην σπουδαία αυτή επιτυχία.

Το τέλος του αγώνα βρήκε ομάδα και κόσμο να πανηγυρίζουν όλοι μαζί την μεγάλη επιτυχία.

Οκτάλεπτα: 3-1, 2-2, 5-3, 2-2

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Λιμαράκης, Κοπελιάδης, Μπουζαλάς, Γκιουβέτσης 2, Μπιτάτζε 2, Νταλάπας, Καλαϊτζής 1, Μουρατιδης, Παπάκος 1, Γούνας 6, Μπαχουμι, Καπετανάκης, Αναγνωστου.

ΠΑΡΤΙΖΑΝ: Κοστρόφ, Γιάκσιτς, Μίλος 2, Μούσικιτς, Γκακ 2, Γκλάντοβιτς, Τρτόβιτς, Ντιμιτρίεβιτς 1, Μπόζοβιτς, Σμίλιεβιτς 3, Γκίγκα, Πάπαριτς, Μιλόσεβιτς.