Ολυμπιακός: Υποδέχεται τον Πανιώνιο για την Α1 πόλο των ανδρών

Ο Ολυμπιακός μετά τη σπουδαία νίκη επί της Προ Ρέκο, υποδέχεται τον Πανιώνιο για την Α1 πόλο των ανδρών, το Σάββατο (19/11) στον Πειραιά.  

Ολυμπιακός: Υποδέχεται τον Πανιώνιο για την Α1 πόλο των ανδρών

Στις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα επιστρέφει το Σάββατο (19/11), μετά τη σπουδαία νίκη (9-7) επί της Προ Ρέκο στον Πειραιά, στην πρεμιέρα του Champions League, η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας υποδέχονται στις 15:00 τον Πανιώνιο στο κολυμβητήριο του Πειραιά, για την 8η αγωνιστική της Α1. Κόντρα στην ομάδα της Νέας Σμύρνης, ο Ολυμπιακός θέλει τη νίκη στο Παπαστράτειο, για να πανηγυρίσει το «οκτώ στα οκτώ» στο πρωτάθλημα και συνάμα, την ένατη νίκη του σε ισάριθμα ματς τη φετινή σεζόν, σε Ελλάδα και Ευρώπη!

Ο πολίστας του Ολυμπιακού, Αχιλλέας Γραμματικός είπε: «Μετά την πρεμιέρα του Champions League και τη νίκη επί της Προ Ρέκο στην έδρα μας, έχουμε ένα ακόμα ματς για το πρωτάθλημα της Α1. Το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Πανιώνιο θα το αντιμετωπίσουμε, όπως πάντα, με μεγάλη σοβαρότητα και θέληση, καθώς θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλές μας εμφανίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη».