Επίσημο: Ανακοίνωσε Σκουμπάκη ο Ολυμπιακός (pics)

«Ερυθρόλευκος» με κάθε επισημότητα είναι ο 20χρονος Χανιώτης πολίστας.

Επίσημο: Ανακοίνωσε Σκουμπάκη ο Ολυμπιακός (pics)

Οι πρωταθλητές Ευρώπης, ενισχύθηκαν με τον διεθνή αμυντικό Δημήτρη Σκουμπάκη, ο οποίος πέρσι πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με το σκουφάκι του ΑΝΟ Γλυφάδας. Μάλιστα ο νεαρός πολίστας ήταν στην αποστολή της εθνικής Ελλάδας, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Βαρκελώνης. Τα πρώτα του «βήματα» στον χώρο του πόλο τα έκανε στον Ναυτικό Όμιλο Χανίων.


Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού: «Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Σκουμπάκη. Ο Δημήτρης Σκουμπάκης είναι 20 ετών (18/12/1998), αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού και είναι διεθνής με όλες τις Εθνικές ομάδες.»

Ο Δημήτρης Σκουμπάκης στις πρώτες του δηλώσεις στο olympiacossfp.gr ανέφερε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε αυτό τον σύλλογο και για το νέο κεφάλαιο που ανοίγει στην καριέρα μου. Εύχομαι να ενταχθώ στην ομάδα και να προσφέρω και θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Οι στόχοι της ομάδας συμβαδίζουν με τις προσωπικές μου φιλοδοξίες και θέλω να βοηθήσω να διατηρήσουμε τα κεκτημένα από την περσινή εντυπωσιακή σεζόν».