Πανιώνιος – Παναθηναϊκός 9-7: Ανατροπή στην τελευταία περίοδο

Ο Πανιώνιος κέρδισε 9-7 τον Παναθηναϊκό για την Α1 πόλο των ανδρών. 

Πανιώνιος – Παναθηναϊκός 9-7: Ανατροπή στην τελευταία περίοδο

Σε εξ αναβολής ματς για την 6η αγωνιστική του Α' Ομίλου της Α1 πόλο Ανδρών, ο Πανιώνιος κέρδισε στο τέλος τον Παναθηναϊκό με 9-7.

Η ομάδα του Κώστα Δήμου προηγήθηκε με 5-3, στο τέλος της 3ης περιόδου αλλά οι παίκτες του Δημήτρη Μάζη αντεπιτέθηκαν και κατάφεραν να περάσουν μπροστά με 6-5 και 7-6 (Χρήστος Σιαμάς, 2:04 πριν από τη λήξη).

Ο Πανιώνιος έκανε την ανατροπή και πήρε τη νίκη στο τέλος. Ο Νίκος Κοπελιάδης ισοφάρισε σε 7-7, στο 1.32 πριν από το τέλος κι ο Αλέξανδρος Γούνας έδωσε προβάδισμα 8-7, στα 30 δευτερόλεπτα.

Ο Κοπελιάδης (κορυφαίος σκόρερ του Πανιωνίου με 4 γκολ) σκόραρε σε άδειο τέρμα για το τελικό 9-7 στο τέλος του αγώνα, με τον Ριστίτσεβιτς να έχει ανέβει ψηλά για να παίξει με παίκτη παραπάνω ο ΠΑΟ.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 9-7

Οκτάλεπτα: 1-1, 3-1, 1-1, 4-4.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Λιμαράκης, Κοπελιάδης 4, Μπουζαλάς, Γκιουβέτσης 2, Μπιτάτζε 1, Νταλάπας, Καλαϊτζής, Μουρατίδης, Παπάκος, Γούνας 1, Σπούνερ, Καπετανάκης 1, Αναγνώστου, Κατραούρας, Κανελλόπουλος.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Μάζης): Ριστίτσεβιτς, Τζελάτης 1, Κανδανολέων, Σιαμάς Γ., Δευτεραίος, Τόττης, Άντζιτς 1, Σγουρίδης 1, Χατζηγούλας 2, Δερμιτζάκης, Σιαμάς Π., Αλβέρτης 1, Κρατημένος, Σιαμάς Χρ. 1, Ζερβουδάκης.