Α1 Πόλο Ανδρών: Απόλυτος ο Απόλλων μ' ανατροπή στο Περιστέρι!

Παρότι... ζορίστηκε αρκετά από τον ΓΣ Περιστερίου, ο Απόλλων Σμύρνης επικράτησε 14-10 και διατήρησε το αήττητο στην Α1 Πόλο Ανδρών.

Α1 Πόλο Ανδρών: Απόλυτος ο Απόλλων μ' ανατροπή στο Περιστέρι!

Ούτε στο Περιστέρι σταμάτησε το νικηφόρο σερί του Απόλλωνα Σμύρνης, που καρτάει γερά το απόλυτο των νικών στον Β' όμιλο της Α1 Ανδρών. Η "ελαφρά ταξιαρχία" πέρασε νικηφόρα και από το κολυμβητήριο της Χωράφας στο Περιστέρι, όπου επιβλήθηκε του ΓΣΠ με 14-10, για την 5η αγωνιστική.

Σε ένα δυνατό παιχνίδι, με καλό θέαμα, αλλά σκληρές μονομαχίες και αρκετές αποβολές με αντακατάσταση, οι Περιστεριώτες του Κώστα Λούδη είχαν το πάνω χέρι μέχρι τις αρχές του τρίτου οκτάλεπτου.

Τότε ο προπονητής του Απόλλωνα Νίκος Δεληγιάννης ανακάτεψε την τράπουλα κι έβαλε κάτω από τα δοκάρια τον Γαλανόπουλο, αντί του Καβουσανού. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να κάνουν την ολική ανατροπή και μάλιστα να χτίσουν και μια διαφορά τεσσάρων γκολ υπέρ τους στο φινάλε, με κορυφαίους τους Μπογκντάβιτς και Βίτσκοβιτς.

Τα οκτάλεπτα: 3-3, 3-3, 3-5, 1-3.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Σαλτερής, Καζάζης 1, Τοράκης, Πρέκας 2, Γερακούδης, Κουκουμάκης, Μπιτσάκος Χρ., Καρούντζος 3, Φώσκολος 1, Χρυσοσπάθης 3, Τσαχιλίδης, Λαδάς, Χόλαντ, Μπιτσάκος Ανδ., Μαστρογιαννάκος.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Κίνος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος 2, Μπογκντάνοβιτς 3, Μόκκας, Γωνιωτάκης 1, Δίπλαρος 1, Μπραΐμης 1, Χονδροκούκης 1, Βιίτσκοβιτς 3, Γαρδίκας, Τουρκομένης, Σολανάκης 2, Καβουσανός, Μυρίλος, Τσιαβαλιάρης.