Α1 Πόλο Ανδρών: «Μπαμ» του Υδραϊκού στον Πειραιά, 11-8 τον Εθνικό!

Ο Υδραϊκός έκανε την έκπληξη της 5ης αγωνιστικής στην Α1 Πόλο Ανδρών επικρατώντας 11-8 εκτός έδρας του Εθνικού στον Πειραιά.

Α1 Πόλο Ανδρών: «Μπαμ» του Υδραϊκού στον Πειραιά, 11-8 τον Εθνικό!

Ο Υδραϊκός έκανε τη μεγάλη έκπληξη της 5ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών. Η ομάδα του Νίκου Καραμάνη πήρε ένα τεράστιο διπλό στο Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά, όπου επιβλήθηκε με 11-8 επί του Εθνικού, στο πλαίσιο του Α' Ομίλου. Είναι η δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα για τον Υδραϊκό, που δείχνει να βρίσκει τον πολύ καλό του εαυτό.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να επιβάλουν τον ρυθμό τους στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, περιόρισαν τα ατού του αντιπάλου με την άμυνά τους και με κορυφαίους σκόρερ τον Ιάπωνα Τακάτα (5 γκολ) και τον Ρομπόπουλο (4), κατάφεραν να προηγηθούν και με 10-5 στις αρχές της τέταρτης περιόδου.

Ο Εθνικός μείωσε σε 10-7, αλλά στο 3.32 πριν από τη λήξη του αγώνα αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα και χωρίς αντικατάσταση ο Διονύσης Θεοδόσης - Παπαλουκάς του Εθνικού, για βιαιοπραγία σε αντίπαλο (όπως αναφέρει και το φύλλο αγώνα). Ο Υδραϊκός εκτέλεσε πέναλτι και προηγήθηκε σε εκείνο το σημείο με 11-7, ενώ ο Εθνικός έπαιξε στο υπόλοιπο του αγώνα με παίκτη λιγότερο (αφού 4 λεπτά με λιγότερο λέει ο σχετικός κανονισμός) και απλά μείωσε στο τελικό 11-8.

Τα οκτάλεπτα: 3-4, 1-1, 1-4, 3-2.

ΕΘΝΙΚΟΣ (Φάνης Κουντουδιός): Γρηγοριάδης, Κατσαγούνος, Ιωάννου, Τεσάνοβιτς 3, Μπέτο 1, Θεδόσης - Παπαλουκάς, Παπαδόγκωνας 1, Βιτέλλας, Πρωτοψάλτης, Μπεριστιάνος, Μαθιόπουλος 3, Λαδάς, Δροσόπουλος, Βαλλιανάτος, Ζηγράφος.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Νίκος Καραμάνης): Μάμαλης, Μπεκές, Σουζούκι 1, Ζώρζος, Γκαράνης 1, Παπαβασιλείου, Μλάνης, Ρομπόπουλος 4, Δημακόπουλος, Τακάτα 5, Κοντονής, Μπερτόλης, Μητράκης, Δαλαμπέκης, Μακαντάνης.