Βουλιαγμένη-Παλαιο Φάληρο 11-6: «Έπιασε» Ολυμπιακό και ετοιμάζεται για Ευρώπη

Η Βουλιαγμένη, που αντιμετωπίζει το Σάββατο (5/11) τη Νουάζι Λε Σεκ για το Champions League, νίκησε εύκολα το Παλαιό Φάληρο και «έπιασε» τον Ολυμπιακό στην κορυφή της βαθμολογίας.

Βουλιαγμένη-Παλαιο Φάληρο 11-6: «Έπιασε» Ολυμπιακό και ετοιμάζεται για Ευρώπη

Εύκολα νίκησε εντός έδρας η Βουλιαγμένη το Παλαιό Φάληρο με 11-6 στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστική του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος Ελλάδας.

Με τη νίκη αυτή έφτασε στις τέσσερις νίκες φτάνοντας στη πρώτη θέση του 2ου ομίλου της Α1 ανδρών, «πιάνοντας» τον Ολυμπιακό στην κορυφή που είναι επίσης πρώτος με 4 νίκες στο 1ο όμιλο.

Οι παίκτες του Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς είχαν το προβάδισμα σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης χωρίς να απειληθούν χάρις στην σκληρή τους άμυνα και τις σωστές επιλογές στην επίθεση.

Πλέον το μυαλό όλων στο στρατόπεδο της Βουλιαγμένη είναι στην αναμέτρηση του Σαββάτου (5/11) κόντρα στη γαλλική Νουάζι Λε Σεκ για τα play-off του Champions League.

Tα οκτάλεπτα: 2-1, 3-2, 4-3, 2-0

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος Αρ. 2, Καστρινάκης 1, Καλογερόπουλος 1, Τρούλος, Νικολαΐδης 1, Παπασηφάκης 1, Γούντχεντ 1, Αλαφραγκής 2, Καπότσης, Καρούβανης, Φάρμερ, Ανδρεάδης, Αλμύρας 2, Σαπουνάκης

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Αργύρης Θεοδωρόπουλος): Γαλανίδης, Κόκκινος 1, Θαλασσινός, Κόχειλας, Κουρλιάφτης, Τοτ 2, Παπαδόπουλος Γ. 1, Ραντούλοβιτς 1, Μαυράκης 1, Λιαπάκης, Κουκουνάς, Καλής, Παρτσόγλου, Παγουλάτος, Αποστολάκος