Α1 Πόλο Ανδρών: Νικητής ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, με δραματικό φινάλε (9-8)!

Χάρη σε γκολ του Μάριου Χατζηγούλα στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα ο Παναθηναϊκός επικράτησε 9-8 της ΑΕΚ για την αγωνιστική της Α1 Πόλο Ανδρών.

Α1 Πόλο Ανδρών: Νικητής ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, με δραματικό φινάλε (9-8)!

Στο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής του Β' Ομίλου της Α1 Ανδρών, ο Παναθηναϊκός ήταν ο μεγάλος νικητής απέναντι στην ΑΕΚ με σκορ 9-8! Μετά από ένα δυνατό ματς με σκληρές μονομαχίες, ένταση, αλλά και μέσα στην καυτή ατμόσφαιρα που δημιοούργησαν οι οπαδοί των πρασίων, στο κολυμβητήριο του πάρκου Γουδή, οι πράσινοι κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο, στο φινάλε, με εντυπωσιακό γκολ του Χατζηγούλα και να φτάσουν στους 10 βαθμούς.

Από το ξεκίνημα του δεύτερου οκτάλεπτου, ο Παναθηναϊκός προηγείτο με ένα γκολ και η ΑΕΚ ισοφάριζε. Στο τελευταίο οκτάλεπτο, μετά από ταιμ άουτ του Δημήτρη Μάζη, ο Χατζηγούλας σκόραρε στον παραπάνω για το 8-7, όμως η ΑΕΚ απάντησε άμεσα με τον Γιάννη Μαρινάγη, ισοφαρίζοντας σε 8-8. Στο 3:52 ο Φίλιππος Καραμπέτσος απέκρουσε πέναλτι του Δήμου Δερμιτζάκη.

Έπειτα από χαμένο παραπάνω για την ΑΕΚ, ο Μάριος Χατζηγούλας έκλεψε την μπάλα στην απόκρουση του Ριστίτσεβιτς, διέσχισε όλη την πισίνα με την μπάλα και σκόραρε για το 9-8 που ήταν και το τελικό σκορ. Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα: «Στο 2.33 πριν από τη λήξη της 4ης περιόδου, απεβλήθη με κόκκινη κάρτα ο Νο 5 της ΑΕΚ Νίκολα Βούκσεβιτς, για εξύβριση στον διαιτητή».

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 2-2, 4-4, 2-1.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Μάζης): Ριστίσεβιτς, Τζελάτης 1, Κανδανολέων, Χωματάς, Δευτεραίος 1, Τόττης, Άντζιτς 1, Σγουρίδης, Χατζηγούλας 2, Δερμιτζάκης 2, Σιαμάς Π., Αλβέρτης 2, Βασιλάκης, Σιαμάς Χρ., Ζερβουδάκης.

ΑΕΚ (Νίκος Βενετόπουλος): Καραμπέτσος, Αβαγιανός, Σταμέλος 1, Κοκκινάκης 1, Βούκσεβιτς 2, Γαλάνης, Γκάτσος, Μαρινάγης 2, Παπάκος 1, Στελλάτος 1, Αράγια, Μαυρωτάς Aρ., Χαϊδόπουλος, Ζαχόπουλος.