Φουντούλης: «Παίζουμε απέναντι στον Παναθηναϊκό και θα αντιμετωπίσουμε το ματς με μεγάλη σοβαρότητα»

Ο διεθνής περιφερειακός του Ολυμπιακού, Γιάννης Φουντούλης μίλησε για το ματς με τον Παναθηναϊκό το Σάββατο (29/10, 17.00). 

Φουντούλης: «Παίζουμε απέναντι στον Παναθηναϊκό και θα αντιμετωπίσουμε το ματς με μεγάλη σοβαρότητα»

Τη νικηφόρα πορεία της στο πρωτάθλημα θέλει να διευρύνει η ομάδα πόλο ανδρών του Ολυμπιακού, η οποία επιστρέφει στον Πειραιά, μετά το «διπλό» (2-8) επί του Υδραϊκού στη Γλυφάδα, για την 3η αγωνιστική.

Το Σάββατο (29/10) στις 17:00 (ΕΡΤ Sports 4), οι νταμπλούχοι Ελλάδας υποδέχονται τον Παναθηναϊκό στο κολυμβητήριο του Πειραιά, για την 4η «στροφή» της Α1 και θέλουν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις τους, ώστε να κάνουν το «τέσσερα στα τέσσερα».

Ο Γιάννης Φουντούλης είπε: «Παίζουμε απέναντι στον Παναθηναϊκό το Σάββατο και θα αντιμετωπίσουμε το ματς με μεγάλη σοβαρότητα. Ερχόμαστε από ένα ματς κόντρα στον Υδραϊκό και στόχος μας είναι να δείξουμε ένα πολύ καλό πρόσωπο, βγάζοντας παράλληλα και πράγματα που δουλεύουμε όλη την εβδομάδα. Περιμένουμε τον κόσμο να έρθει στο Παπαστράτειο και εμείς θα δώσουμε από την πλευρά μας τον καλύτερο μας εαυτό, για να τον ευχαριστήσουμε».