Ήττα κι από την Τριέστε (13-8) ο Απόλλων Σμύρνης, όλα για όλα το απόγευμα με Ερυθρό Αστέρα

Έδωσε τη μάχη του του κόντρα σε μια ισχυρή αντίπαλο, στην 3η αγωνιστική του Ομίλου της Βαρκελώνης, για τον 1ο προκριματικό γύρο του Euro Cup, ο Απόλλων Σμύρνης, αλλά η ιταλική Τριέστε αποδείχθηκε ανυπέρβλητο εμπόδιο και γνώρισε την ήττα με 13-8, το πρωί του Σαββάτου (15/10).

Ήττα κι από την Τριέστε (13-8) ο Απόλλων Σμύρνης, όλα για όλα το απόγευμα με Ερυθρό Αστέρα

Είναι η τρίτη ήττα για την "ελαφρά ταξιαρχία" στον Όμιλο, αλλά υπάρχουν ακόμα ελπίδες για πρόκριση, καθώς προκρίνονται στον 2ο γύρο του Euro Cup οι τέσσερις πρώτες ομάδες στην τελική βαθμολογία και έχει ακόμα δυο αγώνες με βατές ομάδες. Συγκεκριμένα, ακολουθεί ένα κρίσιμο ματς σήμερα Σάββατο το απόγευμα (15/10, 18:30) κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα Βελιγραδίου, που πρέπει να τα δώσει όλα για όλα και να το κερδίσει, ώστε να μπορέσει αύριο (Κυριακή 16/10), εάν νικήσει και την -πιο αδύναμη ομάδα του Ομίλου- Κόζιτσε (11:10 ώρα Ελλάδας) να πάρει την πρόκριση.

Οι Ιταλοί πήραν από νωρίς σημαντικό προβάδισμα στο σκορ, στον αγώνα με τον Απόλλωνα και δεν έφησαν στη συνέχεια πολλά περιθώρια αντίδρασης στην ελληνική ομάδα.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΤΡΙΕΣΤΕ 8-13

Οκτάλεπτα: 1-2, 0-3, 5-6, 2-2.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος 1, Μπογκντάνοβιτς 2, Μόκκας, Γωνιωτάκης 1, Δίπλαρος, Μπραΐμης, Χονδροκούκης, Βίτσκοβιτς 3, Γαρδίκας, Μυρίλος 1, Σολανάκης, Καβουσανός.

ΤΡΙΕΣΤΕ: Ολίβα, Ποντγκόρνικ 1, Πετρόνιο 5, Μπουλιάμπασιτς, Βρίλιτς, Βαλεντίνο 1, Μπέγκο 2, Μετζαρόμπα 2, Ράτζι, Λιμπράντι, Μπίνι 2, Μλάντοσιτς, Τζιάρα.

Δείτε λεπτομέρειες του αγώνα ΕΔΩ.