Ολυμπιακός Πόλο Ανδρών: «Πρώτη» για τους νταμπλούχους Ελλάδας (pics)

Ξεκίνησε η προετοιμασία του Ολυμπιακού στο Πόλο Ανδρών με στόχους τη διατήρηση των εγχώριων τίτλων αλλά και την ευρωπαϊκή διάκριση.

Ολυμπιακός Πόλο Ανδρών: «Πρώτη» για τους νταμπλούχους Ελλάδας (pics)

Με 7 παίκτες ξεκίνησε στο κολυμβητήριο του «Άγιου Κοσμά» η προετοιμασία του τμήματος Πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού, με απουσίες τους διεθνείς παίκτες που θα μπουν στις προπονήσεις το τελευταίο δεκαήμερο του Σεπτέμβρη, αφού ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις τους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Σπλιτ.

Απών ήταν και ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», Ιγκόρ Μιλάνοβιτς, που θα έρθει στην Ελλάδα στις 19 με 20 Σεπτεμβρίου, όπως επίσης και ο Δαμίγος που θα μπει στις προπονήσεις αύριο Τρίτη (29/8).

Αναλυτικά η ανακοίνωση των νταμπλούχων Ελλάδας:

«Την πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν πραγματοποίησε τη Δευτέρα (29/8) και η ομάδα πόλο Ανδρών στο κολυμβητήριο του Αγίου Κοσμά.

Το παρών στην πρώτη προπόνηση των νταμπλούχων Ελλάδας έδωσαν επτά παίκτες της πρώτης ομάδας και οι συγκεκριμένα οι: Μουρίκης Κολόμβος, Γραμματικός, Φουντούλης, Ζερδεβάς, Μπούσλιε και Δήμου. Αύριο Τρίτη θα μπει στις προπονήσεις και ο Δαμίγος.

Ο διεθνής Ούγγρος περιφερειακός, Μάρτον Βάμος θα βρίσκεται στην Ελλάδα στις 5 Σεπτεμβρίου ενώ 7-8 του μήνα αναμένεται και ο Σέρβος άσος του Θρύλου, Φίλιπ Φιλίποβιτς. Το ίδιο διάστημα θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία και ο Γούβης.

Ο τεχνικός του Θρύλου, Ιγκόρ Μιλάνοβιτς θα έρθει στην Ελλάδα 19-20 Σεπτεμβρίου. Το τελευταίο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου θα μπουν στις προπονήσεις και οι διεθνείς με την εθνική μας ομάδα των ανδρών αλλά και ο Κροάτης τερματοφύλακας, Μάρκο Μπίγιατς, ο οποίος επίσης έχει υποχρεώσεις στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Σπλιτ.»

Δείτε φωτογραφίες από την «πρώτη» του Ολυμπιακού: