Ολυμπιακός: Δικός του και ο Παπαναστασίου!

Πολίστας του Ολυμπιακού θα είναι για τα επόμενα τρία χρόνια ο Αλέξανδρος Παπαναστασίου, όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή (15/7) ο Ερασιτέχνης.

Ολυμπιακός: Δικός του και ο Παπαναστασίου!

Η επίσημη ανακοίνωση του Ολυμπιακού για τον Αλέξανδρο Παπαναστασίου αναφέρει:

«Ο Ολυμπιακός ΣΦΠ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Αλέξανδρο Παπαναστασίου. Ο διεθνής Έλληνας περιφερειακός (ημ. γέννησης, 12/2/1999) υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας πόλο Ανδρών του συλλόγου.

Την περασμένη τετραετία (2018-22), ο Παπαναστασίου αγωνίστηκε στην Γιουγκ Ντουμπρόβνικ, με την οποία κατέκτησε τρία πρωταθλήματα Κροατίας και ένα Κύπελλο.

Ξεκίνησε την ενασχόληση του με το πόλο από το Παλαιό Φάληρο και αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε ηλικία 15 ετών στην Α1 Ανδρών, με το σκουφάκι του ΑΝΟ Γλυφάδας, ενώ με την Εθνική ομάδα Ανδρών έχει κατακτήσει ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο (2021), χάλκινο στο πρόσφατο Παγκόσμιο πρωτάθλημα (2022) και χάλκινο στο World League (2021).

Με την Εθνική Νέων Ανδρών μετράει τρία χρυσά μετάλλια, δύο σε παγκόσμιο πρωτάθλημα (2019, 2017) και ένα σε ευρωπαϊκό (2018)».