Απόλλων Σμύρνης: Το «αντίο» του Γούνα

Το επίσημο «αντίο» του στον Απόλλωνα Σμύρνης είπε ο Αλέξανδρος Γούνας, τον οποίο θέλει να εντάξει στο δυναμικό του ο Πανιώνιος.

Απόλλων Σμύρνης: Το «αντίο» του Γούνα

Παρελθόν από το έμψυχο δυναμικό του Απόλλωνα Σμύρνης αναμένεται να αποτελέσει ο Αλέξανδρος Γούνας, ύστερα από δύο επιτυχημένες σεζόν με το σκουφάκι της «Ελαφράς Ταξιαρχίας».

Ο έμπειρος περιφερειακός, ο οποίος στο παρελθόν θήτευσε επίσης σε Ολυμπιακό, Βουλιαγμένη, Γλυφάδα και στην ιταλική Σαβόνα, αποχαιρέτησε προσωπικά τους «κυανόλευκους» μέσω δήλωσής του, στην οποία αναφέρει:

«Ύστερα από δύο χρόνια άψογης συνεργασίας ήρθε η ώρα για μια νέα πρόκληση. Θεωρώ ότι αυτά τα δυο χρόνια εξελίχθηκα σε νέους τομείς που με έκαναν καλύτερο παίκτη και άνθρωπο και θέλω να ευχαριστήσω έναν έναν ξεχωριστά:

Τον Απόλλωνα για την συμμετοχή μου στο νέο του πλάνο, τους διοικούντες για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν, τους προπονητές μου για την άψογη συνεργασία και τους ρόλους που μου ανέθεσαν, αλλά κυρίως όλους τους συμπαίκτες μου τα δυο αυτά χρόνια.

Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς και εύχομαι σε όλους πάντα υγεία, πρόοδο, επιτυχίες και υλοποίηση των στόχων σας ομαδικών και προσωπικών. Ευχαριστώ πολύ για όλα».

Για την απόκτηση του Γούνα ερίζει ο Πανιώνιος, ενώ ο διεθνής περιφερειακός έχει στα χέρια του προτάσεις και από το εξωτερικό και συγκεκριμένα από τη Γαλλία.