Βουλιαγμένη: Ανακοίνωσε Νικολαΐδη

Η Βουλιαγμένη προχώρησε στην απόκτηση του Δημήτρη Νικολαΐδη.

Βουλιαγμένη: Ανακοίνωσε Νικολαΐδη

Ακόμα μία ενίσχυση για την Βουλιαγμένη, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του Δημήτρη Νικολαΐδη. Ο 23χρονος διεθνής φουνταριστός επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από τη διετία στην Μπρέσια και την Σπαντάου, ενώ στην Α1 έχει αγωνιστεί και με το σκουφάκι του Ολυμπιακού.

Η ανακοίνωση:

«Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης και το ανδρικό τμήμα υδατοσφαίρισης με μεγάλη χαρά ανακοινώνουν την απόκτηση του διεθνούς φουνταριστού, Δημήτρη Νικολαΐδη.

Ο Δημήτρης Νικολαΐδης επαναπατρίζεται για λογαριασμό του Ομίλου και θα φορέσει το σκουφάκι του Ν.Ο.Β. τη νέα αγωνιστική περίοδο, ύστερα από μια διετία, που αγωνίστηκε αρχικά στην Ιταλική Μπρέσια, όπου στέφθηκε πρωταθλητής και στη συνέχεια στη γερμανική Σπαντάου.


Προερχόμενος από τη Θεσσαλονίκη, ο Δημήτρης Νικολαΐδης αγωνίζεται στη θέση του φουνταριστού και έχει γεννηθεί το 1999, ενώ αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη σύνθεση της εθνικής ομάδας ανδρών για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης. Έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στον ΠΑΟΚ αλλά και στον Ολυμπιακό, με τον οποίο κατέκτησε το Τσάμπιονς Λιγκ το 2018.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Δημήτρης Νικολαΐδης, δήλωσε στο nov.gr: "Είμαι πολύ χαρούμενος και απόλυτα ικανοποιημένος, καθώς θα αγωνιστώ την επόμενη χρονιά στον ΝΟ Βουλιαγμένης, μια ιστορική ομάδα με πολλές και σημαντικές επιτυχίες σε Ελλάδα και Ευρώπη και πολύ μεγάλη προσφορά στην Ελληνική υδατοσφαίριση, που οι παράγοντες της σέβονται και τιμούν το άθλημα μας.

Είχα σοβαρές προτάσεις από Ελλάδα και εξωτερικό, αλλά όπως ανέφερα η επιλογή μου για την Βουλιαγμένη ικανοποιούσε όλες τις επιθυμίες και τις απαιτήσεις μου, σε όλους τους τομείς. Πιστεύω να ανταπεξέλθω σε όλες τις προσδοκίες των ανθρώπων του συλλόγου, που από την από την αρχή με έκαναν να νιώσω μέλος αυτής της μεγάλης και σημαντικής οικογένειας του Ομίλου και να δώσω τον καλύτερα μου εαυτό για την κατάκτηση τίτλων και επιτυχιών!"»