Πρώτοι μάγκες οι πολίστες του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός στο πόλο ανδρών, πανηγύρισε ένα ακόμη νταμπλ, ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» δεν ξέχασαν τον αποκλεισμό από το Final 8 του Champions League στο Βελιγράδι

Πρώτοι μάγκες οι πολίστες του Ολυμπιακού

Τα τελευταία 24 χρόνια, η ομάδα πόλο του Ολυμπιακού έχει κατακτήσει 22 πρωταθλήματα. Έχει ήδη 10 σερί, 36 συνολικά και 20 νταμπλ. Ξέρετε γιατί;

Γιατί κανένας δεν είναι ποτέ…χορτασμένος. Ακόμη και αυτοί οι παικταράδες που έχει στο ρόστερ του ο Ολυμπιακός και έχουν κατακτήσει τα πάντα στην καριέρα τους, μετά το τέλος του τρίτου τελικού κόντρα στη Βουλιαγμένη και τους πανηγυρισμούς για το νταμπλ, στάθηκαν στον αποκλεισμό από το Final 8 του Champions League στο Βελιγράδι.

Θα μπορούσαν να το αποφύγουν και να μην το συζητήσουν. Θα μπορούσαν…μεθυσμένοι από έναν ακόμη τίτλο, να «σβήσουν» από το μυαλό τους το Βελιγράδι και να μιλήσουν για το 10ο σερί, για ένα ακόμη πρωτάθλημα με «σκούπα» ή να σταθούν μόνο στο αντίο του Θοδωρή Βλάχου.

Πρώτοι μάγκες όμως οι πολίστες του Ολυμπιακού, δεν ξέχασαν κανέναν. Ούτε το νταμπλ, ούτε το σερί, ούτε τον «καπετάνιο» τους αλλά ούτε και τον αποκλεισμό από την τελική φάση του Βελιγραδίου.

Ξέρουν πως ο Ολυμπιακός…χτίστηκε για να πρωταγωνιστεί και στην Ευρώπη, ωστόσο γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα μας, πως κανείς δεν έχει υπογράψει συμβόλαιο με την επιτυχία και είναι έτοιμοι την επόμενη σεζόν να επιστρέψουν και να κερδίσουν με το…σπαθί τους αυτό που έχασαν φέτος.

Το βέβαιο είναι πως ο Ολυμπιακός έχει στις τάξεις του παίκτες μάγκες, οι οποίοι γνωρίζουν που παίζουν, ποιον Σύλλογο εκπροσωπούν και δεν φοβούνται να βγουν μπροστά.

Αυτό κάνουν εδώ και χρόνια και για αυτό δεν μπορεί μια...στραβή Ευρωπαϊκή χρονιά να διαλύσει τα πάντα.