Πανιώνιος – ΠΑΟΚ 14-9: Στην Ευρώπη ο «Ιστορικός»

Ο Πανιώνιος επικράτησε 14-9 του ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη και με 2-1 νίκες πέρασε στην τετράδα της Α1 πόλο των ανδρών και εξασφάλισε την παρουσία του στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, της επόμενης σεζόν. 

Πανιώνιος – ΠΑΟΚ 14-9: Στην Ευρώπη ο «Ιστορικός»

Στη…φλεγόμενη Νέα Σμύρνη, με τον κόσμο του Πανιωνίου να δημιουργεί φανταστική ατμόσφαιρα, η ομάδα του Κώστα Δήμου κέρδισε 14-9 τον ΠΑΟΚ και με 2-1 νίκες πέρασε στα ημιτελικά των πλέι οφ της Α1 πόλο των ανδρών, όπου και θα αντιμετωπίσει με μειονέκτημα έδρας τη Βουλιαγμένη.

Βέβαια το πιο σημαντικό για τον «Ιστορικό» είναι πως εξασφάλισε την παρουσία του στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις της νέας αγωνιστικής περιόδου. ο ΠΑΟΚ θα παλέψει για τις θέσεις 5-8.

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 4-3, 0-2, 7-3.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Λιμαράκης, Κοπελιάδης, Μπουζαλάς, Σπούνερ, Μπραΐμης, Κουκουνάς 1, Καλαϊτζής 1, Μουρατίδης 1, Παπάκος 2, Μοσκόφ 3, Δήμου 6, Καπετανάκης, Καζάκος, Ζουρίδης, Μαυράκης.

ΠΑΟΚ (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Μηλάς 1, Προσινικλής Ν., Μαρινάγης, Κεχαλάρης 3, Μιλάρντοβιτς 1, Σγουρίδης, Μπαγλατζής, Προσινικλής Π., Κούπμαν 4, Κουγιούνης, Μανθογιάννης, Τόττης.