Ολυμπιακός-Γλυφάδα 22-7: Εύκολη νίκη

Το εισιτήριο για την ημιτελική φάση των πλέι οφ του πρωταθλήματος εξασφάλισε ο Ολυμπιακός που νίκησε με 22-7 τη Γλυφάδα.

Ολυμπιακός-Γλυφάδα 22-7: Εύκολη νίκη

Η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού κέρδισε τη Γλυφάδα εύκολα με 22-7 στο δεύτερο ματς της προκριματικής φάσης των playoffs και εξασφάλισε τη συμμετοχή στα ημιτελικά του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου στρέφει την προσοχή της στην Ευρώπη, αφού την Τετάρτη (11/5) ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της στο Champions League, αντιμετωπίζοντας την Ντιναμό Τιφλίδας στη Γεωργία, για τη 14η και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε δυνατά στο ματς και δεν συνάντησε ιδιαίτερη δυσκολία στην πρώτη περίοδο, στην οποία προηγήθηκε με 5-0 του ΑΝΟ Γλυφάδας, με τέρματα των Γούβη (2), Κολόμβου, Γενηδουνιά και Μπούσλιε. Με κεκτημένη ταχύτητα «μπήκε» ο Θρύλος και στο δεύτερο οκτάλεπτο, «βρίσκοντας» δύο φορές δίχτυα στα δύο πρώτα λεπτά, με τους Δερβίση (6:47) και Γκίλλα (6:01), με τον Φιλίποβιτς να κάνει το 8-0 στο 4:50, στον παίκτη παραπάνω.

Κολόμβος και Φουντούλης ανέβασαν το δείκτη του σκορ στο 10-0, με τους «ερυθρόλευκους» να δέχονται το πρώτο τους γκολ (1-10) από τη Γλυφάδα στο 1:13 του δεύτερου οκτάλεπτου. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός συνέχισε στον ίδιο ρυθμό, έφτασε το δείκτη του σκορ στο 16-2 και πανηγύρισε εύκολα, με +15 (7-22), τη δεύτερη νίκη του κόντρα στη Γλυφάδα.

ΤΑ ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 0-5, 1-5, 2-6, 4-6

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Γραμματικός 2, Γκίλλας 3, Γενηδουνιάς 2, Φουντούλης 2, Γούβης 2, Δερβίσης 3, Μπούσλιε 1, Μουρίκης 1, Κολόμβος 2, Χρυσοσπάθης 1, Φιλίποβιτς 2, Σύρμας, Μαθιόπουλος 1

ΑΝΟ Γλυφάδας (Ιωάννης Κατρουζανάκης): Κουρούβανης, Τζελάτης, Μαυρωτάς 1, Δήμου, Χατζηκυριακάκης 1, Δουρίδας 1, Γιαννόπουλος, Γαλάνης, Παπαγεωργίου 1, Φωτόπουλος, Μπρίκιτς 3, Μιγιούσκοβιτς, Ηλιόπουλος, Μπελέσης, Πούρος.