ΠΑΟΚ: Ανακοίνωση για τα επεισόδια στο Περιστέρι

Η διοίκηση του ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση για τα επεισόδια στο Περιστέρι και το ματς που δεν ολοκληρώθηκε. 

ΠΑΟΚ: Ανακοίνωση για τα επεισόδια στο Περιστέρι

Ο ΠΑΟΚ πήρε θέση για τα όσα συνέβησαν τη Δευτέρα (11/4) στο Περιστέρι.

Η ανακοίνωση

«Ο ΠΑΟΚ καταγγέλλει τα όσα απαράδεκτα συνέβησαν στο παιχνίδι κόντρα στην ομάδα του Περιστερίου, τα οποία οδήγησαν σε διακοπή του αγώνα και κατακύρωσή του υπέρ του ΠΑΟΚ με 0-5.

Λίγο πριν το τέλος, εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο φίλαθλοι της ομάδας του Περιστερίου, οι οποίοι, κρατώντας στα χέρια «όπλα» κινήθηκαν προς την ομάδα μας, με τον αγώνα να διακόπτεται οριστικά.

Όσον αφορά την ένσταση του Περιστερίου, η οποία αναφέρεται στους αθλητές, οι οποίοι είχαν βγει με τρεις ποινές στον πάγκο και αναφέρουν συγκεκριμένα τρία ονόματα… Κατ’ αρχάς ο αθλητής μας, ο Τόττης, ήταν ο αθλητής που ισοφάρισε σε 8-8, άρα, δεν είχε βγει με τρεις ποινές. Ως εκ τούτου, πώς γίνεται να στοχοποιείται ένας αθλητής, ο οποίος, εκείνη την ώρα, αγωνιζόταν στο σημείο της ισοφάρισης και της διακοπής του παιχνιδιού.

Δεύτερον, οι αθλητές μας, δεν βρίσκονταν στον πάγκο, αλλά πλησίον αυτού, εκεί που βρίσκονται οι βατήρες. Βάσει του κανονισμού, αυτός, ο οποίος είναι αρμόδιος να τους απομακρύνει από τον πάγκο, -όταν βρίσκονται σε αυτόν-, είναι καθαρά ο διαιτητής, ο οποίος δεν είπε απολύτως τίποτα. Έτσι, καταλήγουμε πως δεν υπήρχε καμία απολύτως παρατυπία.

Τρίτον, όσον αφορά τον προπονητή κ. Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, εκείνος βρισκόταν καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα στην κερκίδα, καθώς ήταν τιμωρημένος με κόκκινη κάρτα.

Την εισβολή των φιλάθλων του Περιστερίου στον αγωνιστικό χώρο ακολούθησε η λεκτική τους επίθεση προς τον προπονητή μας, ο οποίος κινήθηκε προς τον αγωνιστικό χώρο από την πλαϊνή πόρτα, ζήτησε από τον αλητάρχη άδεια παραμονής, με τον τελευταίο να συμφωνεί, παρουσία του Γενικού Υπευθύνου του τμήματος υδατοσφαίρισης ανδρών κ. Γιώργου Νικολαΐδη, για την παραμονή του στον αγωνιστικό χώρο για την ασφάλεια και την προστασία του. Επομένως, πρόκειται για κάτι ανυπόστατο και απαράδεκτο σε σχέση με όλα όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Επιπλέον, κανείς αθλητής μας ποτέ δεν άνοιξε στιχομυθία με την κερκίδα. Τέλος, κανείς αθλητής του Συλλόγου μας δεν έκανε καμία χειρονομία προς τους φιλάθλους της αντίπαλης ομάδας και, σε καμία περίπτωση, δεν δικαιολογείται η είσοδος φιλάθλων με φονικά όπλα στον αγωνιστικό χώρο με κίνηση ενάντια προς τους αθλητές του ΠΑΟΚ».