Λούδης: «Ο αγώνας έπρεπε να συνεχιστεί»

Ο αγώνας του Περιστερίου με τον ΠΑΟΚ θα μπορούσε να συνεχιστεί σύμφωνα με τον προπονητή του ΓΣΠ, Κώστα Λούδη. 

Λούδης: «Ο αγώνας έπρεπε να συνεχιστεί»

Ο προπονητής της ομάδας πόλο του ΓΣ Περιστερίου, Κώστας Λούδης, μιλώντας μετά την μη ολοκλήρωση της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ, είπε: «Ο αγώνας έπρεπε να συνεχιστεί. Δεν συνέτρεχε λόγος να μην συνεχιστεί το παιχνίδι από τη στιγμή που η αστυνομία είχε εγγυηθεί την συνέχιση της αναμέτρησης, ενώ απέμενε μόλις 1.18».

Ο ΓΣ Περιστερίου αναφέρει με τη σειρά του για το παιχνίδι:

«Μεμονωμένα άτομα προκλήθηκαν από τον αθλητή του ΠΑΟΚ Νίκο Προσινικλή και για να ηρεμήσουν τα πνεύματα οι διαιτητές αποφάσισαν την εκκένωση του κολυμβητηρίου. Κάτι που έγινε και ενώ διαιτητές και Αστυνομία ήταν σύμφωνοι για την συνέχιση της αναμέτρησης, ο ΠΑΟΚ αρνήθηκε να αγωνιστεί με συυνέπεια να μην ολοκληρωθεί το παιχνίδι.

Αξίζει να επισημανθεί ότι όλα ξεκίνησαν από τη στιγμή που ο πολίστας του ΠΑΟΚ Νίκος Προσινικλής ενώ είχε αποβληθεί από τον αγώνα με αντικατάσταση και σύμφωνα με τον κανονισμό έπρεπε να βρίσκεται εκτός της πισίνας και στα αποδυτήρια. Παρά τις προσπάθειες του Αλυτάρχη να τον απομακρύνει αυτός συνέχισε να παραμένει εντός της πισίνας, προκαλούσε τους φιλάθλους με συνέπεια να δημιουργηθεί αναστάτωση.

Από τη στιγμή που το παιχνίδι δεν ολοκληρώθηκε, η ομάδα του ΓΣ Περιστερίου κατέθεσε ένσταση κατά του κύρους του αγώνα και θα προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες».