Χατζηθεοδώρου: «Πέταξαν σίδερα στους παίκτες μας»

Ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου μίλησε για τα επεισόδια που οδήγησαν σε διακοπή τον αγώνα πόλο ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Περιστέρι.

Χατζηθεοδώρου: «Πέταξαν σίδερα στους παίκτες μας»

Το παιχνίδι πόλο του ΠΑΟΚ με το Περιστέρι διακόπηκε λόγω επεισοδίων. Ο προπονητής της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Θοδωρής Χατζηθεοδώρου μίλησε στον Metropolis 95,5 για όλα όσα συνέβησαν στον αγώνα με την ομάδα των Δυτικών προαστίων.

«Δεν υπάρχει τραυματίας ευτυχώς, απλά δέχθηκε ένας παίκτης μας αιχμηρό αντικείμενο. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Εγώ ήμουν στην κερκίδα γιατί ήμουν τιμωρημένος οπότε είδα όλη την κατάσταση. 1.25 πριν το τέλος του αγώνα ισοφαρίσαμε σε 8-8 και τα παιδιά που ήταν στον πάγκο πανηγύρισαν. Εκεί υπήρξε μια ένταση, ένας αθλητής μας δέχθηκε ένα πλαστικό σέικερ στο κεφάλι και διαμαρτυρήθηκε στον διαιτητή αλλά δεν έδωσε σημασία.

Στη συνέχεια 5-6 άτομα που ήταν στην κερκίδα, πήδηξαν στον περιβάλλοντα χώρο της πισίνας και πέταξαν σίδερα προς τους παίκτες μας. Οι παίκτες μου πήδηξαν μέσα στην πισίνα για να σωθούν, ευτυχώς τα σίδερα δεν τους πέτυχαν. Αυτό το συμβάν έκανε εντύπωση και στους 200 ανθρώπους που ήταν στις κερκίδες. Δεν έχω δει τέτοιες εικόνες τα τελευταία 10-15 χρόνια», είπε ο Χατζηθεοδώρου.

Στη συνέχεια ο τεχνικός του ΠΑΟΚ είπε: «Εγινε άμεσα διακοπή, οι άνθρωποι του Περιστερίου έτρεξαν να τους βγάλουν έξω αλλά το κακό είχε γίνει ήδη. Ανθρωποι που ήταν στην κερκίδα και τραβούσαν βίντεο δέχθηκαν προπηλακισμό από τον κόσμο του Περιστερίου, είναι ντροπή αυτό που έγινε. Δεν υπήρχε αστυνομική δύναμη. Ήταν μόνο μία αστυνομικός και τους έσπρωξε για να πάνε πίσω.

Ακόμη είμαστε στην πισίνα και περιμένουμε την αστυνομική δύναμη για να αποχωρήσουμε. Υπάρχει οριστική διακοπή, γράφουν το φύλλο αγώνα οι διαιτητές και θα αποφασίσει η ομοσπονδία τι θα γίνει με το παιχνίδι. Αυτό που έγινε εδώ ήταν πρωτόγνωρο από το πρώτο δευτερόλεπτο μέχρι και την διακοπή του ματς. Είχαμε απουσίες, ήμασταν 11 παίκτες και με τις αποβολές φτάσαμε ο 7ος παίκτης θα ήταν τερματοφύλακας αν συνεχίζαμε το ματς».