Περιστέρι – ΠΑΟΚ 12-9: Έκανε το πρώτο βήμα

Ο ΓΣ Περιστερίου επικράτησε 12-9 του ΠΑΟΚ και έκανε το πρώτο βήμα για να βρεθεί στα πλέι οφ της Α1 πόλο των ανδρών. 

Περιστέρι – ΠΑΟΚ 12-9: Έκανε το πρώτο βήμα

Ο ΓΣ Περιστερίου ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος, στην έδρα του, στην πρώτη κόντρα του με τον ΠΑΟΚ και πήρε σχετικά εύκολα το προβάδισμα στις νίκες με 1-0 (ευκολότερα απ' ό,τι δείχνει το τελικό σκορ 12-9) στη σειρά των μεταξύ τους αγώνων για το πρώτο μέρος της Γ' φάσης (Γ1) του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών. Έτσι η ομάδα του Κώστα Λούδη έκανε το πρώτο βήμα πρόκρισης στα πλέι οφ και χρειάζεται μια ακόμα για να πετύχει τον στόχο.

Ο δεύτερος αγώνας θα γίνει το Σάββατο (9/4) στη Θεσσαλονίκη και αν ισοφαρίσει τις νίκες ο ΠΑΟΚ θα χρειαστεί τρίτος αγώνας τη Δευτέρα (11/4) στη Χωράφα.

Ο ΓΣΠ, με πλουραλισμό στην επίθεση, κυριάρχησε κατά κράτος από την αρχή μέχρι και τις αρχές του τέταρτου οκτάλεπτου, οπότε και προηγήθηκε με 11-5 και απλά ο Δικέφαλος του Βορρά μείωσε στα τελευταία λεπτά στο τελικό 12-9

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΠΑΟΚ DOMUS ERGO 12-9

Οκτάλεπτα: 2-1, 5-1, 3-3, 2-4.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Καταμπέτσος, Παπανικολάου, Σταματίου, Φάρμερ 1, Γερακούδης 1, Κουκουμάκης 2, Μπιτσάκος Χρ. 1, Καρούντζος 2, Αγκόρτσας, Παπασηφάκης 3, Τοράκης 1, Λαδάς, Δαμίγος, Μυρίλος, Μπιτσάκος Ανδ. 1.

ΠΑΟΚ DOMUS ERGO (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Σαρησάββας, Μηλάς 2, Προσινικλής Ν. 1, Μαρινάγης Γιάν., Κεχαλάρης 2, Μιλάρντοβιτς 1, Σγουρίδης, Μπαγλατζής 1, Προσινικλής Π., Κούπμαν 1, Κουγιούνης, Τόττης 1.