Άρης – ΟΥΚ Βόλου 11-9: Έσπασε το ρόδι

Ο Άρης κέρδισε 11-9 τον ΟΥΚ Βόλου. Πρώτη νίκη για τους «κίτρινους» στο πρωτάθλημα της Α1 πόλο των ανδρών. 

 Άρης – ΟΥΚ Βόλου 11-9: Έσπασε το ρόδι

Ο Άρης Θεσσαλονίκης κατάφερε να πάρει την πρώτη του νίκη στο 36ο πρωτάθλημα πόλο της Α1 Ανδρών και την επιστροφή του στη μεγάλη κατηγορία.

Σε εξ αναβολής ματς για την 3η αγωνιστική του G4 της Β' φάσης, η ομάδα του Μανώλη Γούναρη επικράτησε με 11-9 του ΟΥΚ Βόλου, στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο.

Ο Άρης έφτασε στους 4 βαθμούς και είναι στην 3η θέση της βαθμολογίας του τέταρτου γκρουπ, ενώ ο ΟΥΚ είναι τελευταίος με 1.

Το ματς ήταν συγκλονιστικό και είχε ένταση, αλλά χωρίς παρεκτροπές. Ο Άρης προηγήθηκε και με 5-1, αλλά οι Βολιώτες ισοφάρισαν 7-7. Ο Άρης όμως έβγαλε αντίδραση και έφτασε στη νίκη με 11-9.

Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα: «Στο 7.19 του τρίτου οκταλέπτου αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα για έντονη διαμαρτυρία ο έφορος του ΟΥΚ Βόλου Αν. Μαρινάγης».

ΑΡΗΣ - ΟΥΚ ΒΟΛΟΥ 11-9

Οκτάλεπτα: 5-1, 2-6, 1-0, 3-2.

ΑΡΗΣ (Μανώλης Γούναρης): Τσακίρης, Μπιτσάκης, Γιώρτσιος 1, Βικάτος 1, Ζαρκαντζάς, Αλιαπούλιος 2, Νάνος 1, Ζίτνικ 3, Παυλίδης 2, Παπαμανωλιουδάκης 1, Σολογάνης, Κοστιουτσένκοφ, Σαλαμάνης, Πασματζής, Ζιούτας.

ΟΥΚ ΒΟΛΟΥ (Νίκος Βενετόπουλος): Σιορδίλης, Πετρόπουλος, Γκανάτσιος, Στεργίου Δ. 1, Ιωαννίδης 1, Μαρινάγης Χ., Στεργίου Γ., Βλιώρας, Κουφιδάκης, Αράγια 1, Μαρινάγης Γ., Βασιλούδης, Νάσιος, Μπομπός 1, Χάλαμ 5.