Ολυμπιακός: Πανιώνιος ξανά, αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα

Μέσα σε διάστημα λίγων ημερών η ομάδα πόλο ανδρών του Ολυμπιακού θα αντιμετωπίσει ξανά τον Πανιώνιο, καθώς μετά το Κύπελλο Ελλάδας βρίσκει μπροστά του τους «κυανέρυθρους» για την 3η αγωνιστική της Β' φάσης του πρωταθλήματος Α1.

Ολυμπιακός: Πανιώνιος ξανά, αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα

Στη «μάχη» του πρωταθλήματος επιστρέφει, μετά την πρόκριση στο Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας, η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού.

Το Σάββατο (5/3), οι νταμπλούχοι Ελλάδας αντιμετωπίζουν και πάλι τον Πανιώνιο, τον οποίο υποδέχονται στις 14:00 (ΕΡΤ Sports) στο «Πέτρος Καπαγέρωφ», για την 3η αγωνιστική της Β’ φάσης της Α1.

Ο Ολυμπιακός, μετά την επικράτηση με 13-6 στον νοκ άουτ προημιτελικό του Κυπέλλου, θέλει να πανηγυρίσει μία ακόμα νίκη επί του Πανιωνίου στον Πειραιά και να κάνει το «τρία στα τρία» στη Β’ φάση του πρωταθλήματος, συνεχίζοντας την αήττητη πορεία του στην Ελλάδα.

Για το παιχνίδι με τους «κυανέρυθρους» μίλησε ο αμυντικός των Πειραιωτών, Γιώργος Δερβίσης, ο οποίος τόνισε:

«Την Τετάρτη προκριθήκαμε στο Final-4 του Κυπέλλου και τώρα, έχουμε ένα ακόμη ματς με τον Πανιώνιο, στο οποίο θέλουμε να παίξουμε με σοβαρότητα, για να το κερδίσουμε.

Είμαστε το φαβορί για τη νίκη, αλλά μένει να το αποδείξουμε ξανά. Θέλουμε να συνεχίσουμε την αήττητη πορεία μας στην Ελλάδα και βήμα-βήμα να προχωράμε νικηφόρα για την επίτευξη των στόχων που έχουμε θέσει».