Α1 πόλο ανδρών: Το Περιστέρι «ράμφισε» τη Βουλιαγμένη στον Λαιμό (8-9)!

Σπουδαίο διπλό για τον ΓΣ Περιστερίου στο κολυμβητήριο του Λαιμού απέναντι στον ΝΟ Βουλιαγμένης με σκορ 8-9 στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος πόλο της Α1 ανδρών!

Α1 πόλο ανδρών: Το Περιστέρι «ράμφισε» τη Βουλιαγμένη στον Λαιμό (8-9)!

Τη μεγάλη έκπληξη της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 ανδρών έκανε ο ΓΣ Περιστερίου, βάζοντας «βόμβα» στον Λαιμό με ένα τεράστιο διπλό!

Η ομάδα του Κώστα Λούδη επιβλήθηκε με 8-9 του ΝΟ Βουλιαγμένης στο ντέρμπι του Β' ομίλου και του χάλασε το αήττητο.

Το ματς ήταν δυνατό, με όλα τα χαρακτηριστικά του ντέρμπι και κλειστές άμυνες. Ο ΝΟΒ είχε καταφέρει μέχρι το τέλος του τρίτου οκτάλεπτου να προηγείται με 6-4. Στη συνέχεια όμως οι Περιστεριώτες μπλόκαραν τα ατού της ομάδας του Χρβόγε Κόλιανιν και με τον εκπληκτικό Νίκο Παπασηφάκη -που πέτυχε τέσσερα γκολ, από τα οποία τα τρία τελευταία και φυσικά το νικητήριο (στο 1.56'' πριν από το φινάλε)-, αλλά και με τον Φίλιππο Καραμπέτσο να κάνει σπουδαίες αποκρούσεις, έκαναν την ανατροπή και πήραν τη μεγάλη νίκη.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 1-1, 3-1, 2-5.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Κόλιανιν): Τζωρτζάτος, Μυλωνάκης 1, Αλαφραγκής, Γκιουβέτσης 3, Τρούλος, Πάπαριτς, Καλογερόπουλος 2, Χαλυβόπουλος Α., Καπότσης 2, Κουρούβανης Ν., Σκουμπάκης, Ανδρεάδης, Καστρινάκης, Βλάσσης.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Λούδης): Καραμπέτσος, Παπανικολάου, Φάρκας 1, Φάρμερ 2, Γερακούδης 1, Κουκουμάκης, Μπιτσάκος Χ., Καρούντζος 1, Αγκόρτσας, Παπασηφάκης 4, Τοράκης, Λαδάς, Σαλτερής, Μυρίλος, Μπιτσάκος Α.