ΑΕΚ – Ολυμπιακός 5-13: Βλάχος: «Τα ματς στην Ευρώπη είναι τα μόνα που μας απασχολούν»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος στάθηκε στα ματς που έχει μπροστά της η ομάδα στο Champions League. Τι είπε ο διεθνής άσος Γιώργος Δερβίσης.

ΑΕΚ – Ολυμπιακός 5-13: Βλάχος: «Τα ματς στην Ευρώπη είναι τα μόνα που μας απασχολούν»

Ο Θοδωρής Βλάχος σχολίασε μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ με 13-5: «Μετά τη μεγάλη εκτός έδρας νίκη που πετύχαμε στην Ευρώπη, κληθήκαμε σήμερα, σε ματς πρωταθλήματος, να βρούμε το κίνητρο να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα, η οποία είναι νεοσύστατη στην Α1 τα τελευταία δύο χρόνια.

Σίγουρα, μπορούσαμε να δούμε την ομάδα μας να αγωνίζεται πολύ καλύτερα, είχαμε πάλι πρόβλημα και με πυρετό τον Κολόμβο. Νομίζω, όμως, τη νίκη που θέλαμε την πήραμε. Για μεγάλο χρονικό διάστημα στον αγώνα ήμασταν πράγματι με διάθεση και συγκέντρωση. Προχωράμε στην επόμενή μας υποχρέωση.

ΑΕΚ – Ολυμπιακός 5-13: Την «έπνιξε» στην Ηλιούπολη

Τα ματς στην Ευρώπη είναι τα μόνα, πλέον, τον τελευταίο καιρό που μας απασχολούν και θα μας απασχολούν μέχρι να φτάσουμε στο τέλος του ελληνικού πρωταθλήματος και Κυπέλλου, που θα κρίνονται οι τίτλοι. Μέχρι τότε, είμαστε υποχρεωμένοι να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στην Ευρώπη και να δουλεύουμε για αυτά τα παιχνίδια».

Ο Γιώργος Δερβίσης από την πλευρά του είπε: «Σήμερα παίζαμε με την ΑΕΚ, μια ομάδα που έχουμε διαφορά δυναμικότητας. Η ΑΕΚ προσπάθησε να είναι πολύ προσεκτική και να μην μας αφήσει πολλά περιθώρια για να φύγουμε στην κόντρα και να βάλουμε πιο εύκολα γκολ, αλλά μετά το δεύτερο οκτάλεπτο, η διαφορά του σκορ άνοιξε. Επόμενος μεγάλος μας στόχος, όπου εκεί θα δώσουμε μεγαλύτερη βάση, είναι το ματς με την Φερεντσβάρος για το Champions League».