Νικήτας Κόχειλας: «Να κοιτάξουμε στα μάτια τον Απόλλωνα»

Ο Εθνικός παίζει με τον Απόλλωνα Σμύρνης το Σάββατο (6/11) σε ένα εξαιρετικό δύσκολο ματς για την 5η αγωνιστική της Α1 πόλο των ανδρών.

Νικήτας Κόχειλας: «Να κοιτάξουμε στα μάτια τον Απόλλωνα»

Ο έμπειρος αμυντικός του Εθνικού, Νικήτας Κόχειλας, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του Πειραιά για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

«Πιστεύω ότι έχουμε προετοιμαστεί αρκετά καλά για το συγκεκριμένο παιχνίδι και έχουμε διαγράψει μια καλή πορεία μέχρι σήμερα. Είναι μια πάρα πολύ δύσκολη αναμέτρηση αυτή του Σαββάτου, αλλά θεωρώ ότι μπορούμε να κοιτάξουμε στα μάτια τον Απόλλωνα και να μπορέσουμε να προσπαθήσουμε ακόμα και για την νίκη.

Πόλο: Το πρόγραμμα και οι διαιτητές σε Α1 ανδρών, Α1 γυναικών και Α2 ανδρών

Από εκεί και πέρα αυτό που επιδιώκουμε είναι να αντιμετωπίζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, οπότε και τον συγκεκριμένο αγώνα θα τον αντιμετωπίσουμε σαν έναν τελικό, για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες της αναμέτρησης» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νικήτας Κόχειλας και πρόσθεσε: «Η τελευταία μας νίκη ήταν σημαντική αλλά και δύσκολη. Μας δυσκόλεψε αρκετά ο ΠΑΟΚ, γι’ αυτό κάθε παιχνίδι απαιτεί και διαφορετικό έργο.

Ο Απόλλων Σμύρνης είναι πιο δύσκολη ομάδα από τον ΠΑΟΚ, με μονάδες οι οποίες είναι πάρα πολύ καλές και γενικότερα έχει ενισχυθεί αρκετά φέτος, όμως το ίδιο ισχύει και για την δική μας ομάδα. Πιστεύω ότι μπορούμε να τους κοιτάξουμε στα μάτια».