ΑΕΚ – Απόλλων Σμύρνης: Σολανάκης: «Θα κριθεί από τη δική μας απόδοση»

Ο Απόλλων Σμύρνης παίζει το Σάββατο (23/10) στην Ηλιούπολη με την ΑΕΚ που δεν έχει ήττα στο πρωτάθλημα της Α1 πόλο των ανδρών. Οι δηλώσεις του φουνταριστού Μανώλη Σολανάκη.

ΑΕΚ – Απόλλων Σμύρνης: Σολανάκης: «Θα κριθεί από τη δική μας απόδοση»

Την ΑΕΚ στο κολυμβητήριο της Ηλιούπολης αντιμετωπίζει το προσεχές Σάββατο (23/10, 17:00) ο Απόλλων Σμύρνης στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Α1 πόλο των ανδρών.

Ο 27χρονος φουνταριστός του Απόλλωνα, Μανώλης Σολανάκης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του τμήματος

Για τον αγώνα του Σαββάτου:

«Η ομάδα της ΑΕΚ έχει ξεκινήσει δυναμικά το πρωτάθλημα με ένα 3/3 νικών. Τα τελευταία χρόνια έχει κάνει σημαντικά βήματα μπροστά και αποτελείται από έμπειρους αλλά και από φιλόδοξους νέους παίκτες. Στην προκειμένη στιγμή είναι πάνω από εμάς βαθμολογικά, καθώς εμείς χάσαμε βαθμούς με τον Ολυμπιακό. Σίγουρα μόνος στόχος για εμάς το Σάββατο είναι η νίκη. Περιμένω ένα δυνατό παιχνίδι, αλλά πιστεύω, με απόλυτο σεβασμό στον αντίπαλο, πως θα κριθεί από τη δική μας απόδοση».

Για την πορεία της ομάδας μέχρι τώρα:

«Ολοκληρώσαμε την περασμένη εβδομάδα μια δύσκολη αγωνιστική περίοδο καθώς δώσαμε 11 πολύ απαιτητικά παιχνίδια σε διάστημα μόλις 22 ημερών. Οι υποχρεώσεις του Champions League μας άφησαν μια γλυκόπικρη γεύση, διότι αφενός η ομάδα αποκλείστηκε από την 3η φάση αφετέρου, όμως, δείξαμε κάποια καλά στοιχεία σε κρίσιμα παιχνίδια και πετύχαμε σημαντικές νίκες για την ιστορία του Συλλόγου και για εμάς.

Τώρα έχουμε περάσει σε μια άλλη καθημερινότητα, καθώς ο στόχος της Ευρώπης έμεινε εκτός. Πλέον κοιτάμε μόνο το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Θα είναι ένα μακρύ και ενδιαφέρον πρωτάθλημα. Υπάρχει πολλή όρεξη και διάθεση από όλους και αυτό είναι το ευχάριστο. Πιστεύω ακράδαντα ότι τα περιθώρια βελτίωσης είναι μεγάλα. Και για αυτό εύχομαι και περιμένω παιχνίδι με παιχνίδι να βελτιωνόμαστε ούτως ώστε να καταφέρουμε να εκπληρώσουμε τους στόχους μας, όπως επίσης εύχομαι ένα υγιές πρωτάθλημα για όλες τις ομάδες χωρίς COVID».