Ολυμπιακός: Δήλωσε τον Μπλέικ Έντουαρντς στο Len Champions League

Ο Ολυμπιακός δήλωσε στο LEN Champions League τον Αυστραλό περιφερειακό Μπλέικ Έντουαρντς! Διαβάστε τον λόγo. 

Ολυμπιακός: Δήλωσε τον Μπλέικ Έντουαρντς στο Len Champions League

Ο Μπλέικ Έντουαρντς έχει δηλωθεί από τον Ολυμπιακό στο LEN Champions League. Φυσικά και το μυαλό όλων πηγαίνει στον Τζούρο Ράντοβιτς, ο οποίος ανήκει κανονικά στην ομάδα, παίζει αλλά ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει από τη FINA εάν θα τιμωρηθεί ή όχι.

Φυσικά εάν τιμωρηθεί ο Μαυροβούνιος άσος, ο Ολυμπιακός έχει δηλώσει τον Αυστραλό για να καλύψει το κενό αυτό στην περιφέρεια, όσο αυτό φυσικά είναι εφικτό.

Βέβαια από τη στιγμή που έχει δηλωθεί στο LEN Champions League και ο Μπλέικ Έντουαρντς, θα μπορέσει μέσα στη σεζόν να παίξει στην Ευρώπη, ακόμη κι αν ο Ράντοβιτς δεν τιμωρηθεί. Το λέμε αυτό γιατί στην Ευρώπη δεν υπάρχει περιορισμός ξένων παικτών και έτσι ο Θοδωρής Βλάχος μπορεί να έχει στη διάθεσή του, όσους ξένους θέλει.

Αυτή τη στιγμή βέβαια προέχει να πάνε όλα καλά με τον Ράντοβιτς, να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να μην τιμωρηθεί φυσικά γιατί μιλάμε για έναν παίκτη με φοβερό αριστερό χέρι, 23 ετών, διεθνή με την εθνική ομάδα του Μαυροβουνίου και μια επιλογή εξαιρετική από την πλευρά του κόουτς Βλάχου.

Όσον αφορά τον Μπλέικ Έντουαρντς, είναι 29 ετών περιφερειακός και τον είδαμε πρόσφατα στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο. Ο παίκτης έχει δηλωθεί στο ρόστερ για το LEN Champions League και μένει να φανεί εάν τελικά θα έρθει για να παίξει στην Ευρώπη με το σκουφάκι του Ολυμπιακού.